برگزاری مراسم افتتاحیه بیمارستان 96 تخت خوابی رازی بانه جمعه، 15 تیر 1397

مراسم افتتاحیه بیمارستان رازی شهرستان بانه، با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همراه استاندار کردستان، نماینده محترم مردم شریف شهرستان های سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی، رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی کردستان و جمعی از مقامات استانی و شهرستانی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وبدا، در این مراسم مقام عالی وزارت بهداشت ضمن ابراز خرسندی از پیشرفت و ترقی شهرستان بانه، گفت: خوشحال هستم بیمارستان رازی با تلاش و کوشش گروهی در زمان دولت دوازدهم افتتاح گردید و خدمات درمانی این بیمارستان به خدمات بیمارستان صلاح الدین ایوبی بانه اضافه شد.

دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی با تاکید بر اینکه افتتاح این بیمارستان آخرین کار ما نیست بلکه شروعی قاطعانه است, تصریح کرد: مرزی بودن شهرستان بانه امکان سرمایه‌گذاری و درآمدزایی در زمینه توریست درمانی را فراهم نموده است که خوشبختانه با همکاری بخش خصوصی تلاشهای خوبی در جریان است و در آینده نزدیک خبرهای نویدبخشی برای مردم این شهرستان به ارمغان می آورد.

وی با تاکید بر اینکه، استانداردهای سلامت در استان کردستان به استانداردهای کشوری نزدیک شده است، اذعان نمود: بعد از افتتاح و راه اندازی این بیمارستان، یک مرکز تخصصی جراحی چشم و یک مرکز درمان ناباروری در بانه در جهت ارائه خدمات شایسته و با کیفیت به مردم شریف بانه احداث خواهد شد.

در ادامه این مراسم رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن تبریک به مردم به جهت افتتاح بیمارستان، گفت: مهمترین شاخص های پیشرفت امنیت و سلامت است که خوشبختانه مردم بانه با افتتاح این بیمارستان تخصصی از هر دو نعمت برخوردار شدند.

دکتر سیامک واحدی گفت: طرح تحول نظام سلامت که با شروع به کار دولت یازدهم اجرایی و در زمان دولت دوازدهم هم ادامه پیدا کرد دارای میوه های ارزشمندی است که هر روز شاهد به ثمر رسیدن تعدادی از آنها هستیم.

گفتنی است، بیمارستان رازی بانه که عملیات ساخت آن از سال 74 آغاز شده بود، دارای 64 تخت بیمارستانی مصوب و 86 تخت فعال، دو یونیت دندانپزشکی و 3 اتاق عمل است.