برگزاری مراسم تجلیل از خبرنگاران فعال در عرصه سلامت در دانشگاه سه‌شنبه، 16 مرداد 1397

مراسم تجلیل از خبرنگاران فعال در عرصه سلامت با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان به همراه معاون دانشجویی و فرهنگی و مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه و نیز جمع کثیری از خبرنگاران فعال در عرصه سلامت در سالن دانشجوی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار وب دا، مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کردستان در ابتدای این مراسم ضمن تبریک روز خبرنگار، گفت: خبرنگاری حرفه دشواری است، حرفه‌ای که پژواک صدای مردم و مسئولان است و بدین منظور خبرنگاران هم باید خوب گوش دهند و هم پیام ها را بدرستی انتقال دهند.

دکتر هوشیار سایه میری افزود : ارتقای سطح سلامت جامعه و نهادینه کردن فرهنگ سلامت در جامعه مستلزم همکاری دانشگاه و رسانه ها است.

وی بیان داشت: دستیابی به اهداف نظام سلامت، نیازمند روشها و برنامه های نوین و جذاب برای مخاطب است و استفاده از روش های کلیشه ای و قدیمی و آموزش های مرسوم، اثربخشی لازم را در مخاطب ندارد .

مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه ضمن قدردانی از تلاشها و زحمات همکاران خود در روابط عمومی ستاد و واحدهای تابعه دانشگاه، ابراز داشت: خروجی کلیه زحمات و تلاش های صورت گرفته در تمامی بخش های مختلف دانشگاه، در دستان شماست.

دکتر سایه میری در خاتمه سخنان خود ابراز داشت: ارائه و ترسیم صحیح زحماتی که تک تک اعضای تیم سلامت در گوشه گوشه تمامی مراکز بهداشتی و درمانی این استان خالصانه و خاضعانه در راستای ارتقا سلامت جامعه به انجام می رسانند امری بسیار با اهمیت است و این نقش مهم و خطیر برعهده ما و شماست و مطمئنا انجام صحیح و کارآمد این وظایف، زمان، تلاش و همت فراوانی را میطلبد، لذا اخلاقا برهمه ما واجب است بیش از پیش در انجام صحیح و اثر بخش این رسالت بکوشیم.

در ادامه این مراسم، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن خوش آمدگویی و تبریک روز خبرنگار به حضار، گفت: شرایط کنونی کشور یک وضعیت ویژه است، به طوریکه دشمن سعی می کند مردم را نسبت به پیشرفت ها، خدمات و دست آوردها دلسرد و بی انگیزه نماید، بنابراین ما باید هوشیار باشیم و در این زمینه، دانشگاه علوم پزشکی کردستان و کل مجموعه وزارت بهداشت آمادگی مقابله با هر نوع تهدید و شرایطی را دارد، که مردم عزیزمان دچار ضرر نگردند.

دکتر سیامک واحدی با بیان اینکه، در این شرایط خبرنگاران رسالتی عظیم بر عهده دارند و باید همه با هم ندای وحدت در جامعه سر دهیم و مقاومت و وحدت درس اول و آخر زندگی ما باشد، افزود: مردم بر گردن حکومت حق دارند و ما مسئولین باید هرچه بیشتر خدمتگزار آنان باشیم و همه با هم پشت سر رهبر عزیزمان ندای وحدت سر داده و در راستای اهداف متعالی جمهوری اسلامی حرکت کنیم.

وی ضمن بیان اینکه، ما در هر سطحی که هستیم باید اشتباهات خود را بپذیریم چرا که اگر اشتباهات خودمان را نپذیریم، هیچگاه در صدد اصلاح آنها بر نخواهیم آمد و پیشرفت ها نیز حاصل نمی شود، اظهار داشت: افتخار می کنیم که خبرنگاران کشورمان و مخصوصا خبرنگاران عزیز فعال در حوزه سلامت در استان فرهنگی کردستان، در جهت وحدت، آرامش و سلامت مردم کار می کنند و با پیشنهادات سازنده ای که ارائه میدهند، همواره نقشی برجسته در پیشرفت های حوزه سلامت داشته اند.

رئیس دانشگاه گفت: کلیه افراد در دانشگاه علوم پزشکی کردستان سعی در ارائه خدمات شایسته و با کیفیت به مردم عزیز را داشته و می کوشند که کمترین رنجی به مردم نرسد که الحمدلله در دو سال اخیر پیشرفت های چشمگیری از قبیل توسعه مراکز بهداشتی و درمانی سطح استان، افتتاح بیمارستانهای کوثر و رازی بانه، اتاق های LDR در بیمارستان ها، بیمارستان های دوستدار کودک، سیاست های مربوط به سلامتی مادر و کودک، کلینیک های ویژه، خانه های بهداشت، مراکز سلامت، جذب و بکارگیری بیش از 1600 نفر نیرو و بسیاری اقدامات دیگر، ایجاد شده است.

دکتر واحدی بیان داشت: دانشگاه علوم پزشکی کردستان همواره این آمادگی را دارد که نسبت به مسایل جاری در دانشگاه اطلاع رسانی نماید چرا که تمامی کارها در سطوح مختلف دانشگاه روشن و واضح بوده و کلیه تلاش ها در جهت ارائه خدمات با کیفیت به مردم انجام می گیرد.

در پایان این مراسم که با اجرای موسیقی زنده نیز همراه بود، ضمن بیان دیدگاههای خبرنگاران فعال در حوزه سلامت از سوی مدیر خانه مطبوعات و رسانه های کشور، با اهدا لوح از حاضرین تقدیر به عمل آمد.