به بهره برداری رسیدن پایگاه فوریت های پزشکی قروچای یکشنبه، 13 آبان 1397

پایگاه جاده ای فوریت های پزشکی قروچای دهگلان در راستای ارائه خدمات سلامت با کیفیت و شایسته به مردم به بهره برداری رسید.

به گزارش وب دا، مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن اعلام این خبر، تصریح کرد: در راستای تحقق اهداف برنامه ششم توسعه، پایگاه جاده ای فوریت های پزشکی قروچای واقع در شهرستان دهگلان احداث، تجهیز و به بهره برداری رسید.

مصطفی فرامرزی بیان داشت: این پایگاه که از مصوبات برنامه ششم توسعه بود، پنجاه وهفتمین پایگاه فوریتهای پزشکی و سی وچهارمین پایگاه جاده ای  استان می باشد که از اول آبان ماه سالجاری در تمامی اوقات شبانه روز با حضور 2 نفر کارشناس فوریت های پزشکی و یک دستگاه آمبولانس و با استفاده از تجهیزات کامل آماده ارائه خدمت به هموطنان عزیز می باشد.

وی بیان داشت: هدف اصلی از راه اندازی این پایگاه که  در  فاصله  20 کیلومتری شهر دهگلان، در مرکز بهداشتی درمانی قروچای  واقع شده است، کاهش زمان رسیدن بر بالین بیماران و مصدومین حوادث جاده ای در محور مواصلاتی دهگلان به سنندج و  محور فرعی دهگلان به حسین آباد و روستاهای اطراف می باشد.

مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه اضافه نمود: در حال حاضر در شهرستان دهگلان علاوه بر پایگاه مذکور، دو پایگاه فوریت های پزشکی دیگر شامل یک پایگاه جاده ای روستایی و یک پایگاه شهری فعالیت می کند.