تسهیلات آموزشی پژوهشی و رفاهی ویژه استعداد های درخشان سه‌شنبه، 13 آذر 1397

قابل توجه کلیه‌ی دانشجویان متقاضی استفاده از بندک ماده دو آیین نامه تسهیلات آموزشی پژوهشی و رفاهی ویژه استعدادهای درخشان

هر سه ماه یکبار و  به صورت فصلی مدارک داوطلبین استفاده از بند ک ماده دو آیین‌نامه تسهیلات آموزشی پژوهشی و رفاهی ویژه استعداد‌های درخشان مورد بررسی قرار می‌گیرد.

آیین نامه مربوطه و موارد امتیاز آور به صورت فایل در صفحه نخست سامانه مدیریت امور پژوهشی قابل دانلود می باشد. جهت تحویل مدارک و مستندات به دفتر کمیته تحقیقات دانشجویی واقع در طبقه اول دانشکده پزشکی مراجعه نمایید.

تذکر: مدارک و مستندات باید به صورت الکترونیکی به آدرس ایمیلsrcmuk@muk.ac.ir فرستاده شود. در صورت هر گونه ابهام و سوال به دفتر کمیته تحقیقات دانشجویی سرکار خانم بیگی مراجعهخ نمایید.

مدارک مورد نیاز: کپی کارت ملی، کپی کارت دانشجویی، استعلام آموزشی جهت احراز شرط معدل الزامی است. امتیاز حدنصاب برای هر شخص طبق معدل و مقطع تحصیلی وی محاسبه می شود.

**مهلت ارسال مدارک برای سه ماهه سوم 10 آذر الی 17 آذر می‎‌باشد.

** مهلت ارسال مدارک برای سه‌ماه چهارم از بهمن7 الی 17 بهمن می‌باشد