سومین جشنواره ایده های برتر کسب و کار سه‌شنبه، 13 آذر 1397

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کردستان، رئیس جهاددانشگاهی استان از برگزاری جشنواره ایده های برتر در سنندج همزمان با هفته پژوهش توسط جهاددانشگاهی و با همکاری پارک علم و فناوری و دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خبر داد و گفت: مهلت ارسال آثار به این جشنواره تا 15 آذرماه جاری تمدید شد. جشنواره ایده های برتر با هدف توسعه و ترویج فرهنگ کارآفرینی و نوآوری، گردآوری ایده های برتر کارآفرینانه و نوآورانه در سطح منطقه، ایجاد تعامل میان ایده پردازان و کارآفرینان و سرمایه گذاران، توسعه و ترویج ایده پردازی و ایده پروری برگزار می شود. این جشنواره فرصتی برای شناسایی و حمایت از صاحبان ایده های کسب و کار می باشد. جشنواره ایده های برتر در محورهای گیاهان دارویی، فرآورده های طبیعی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، کشاورزی صنایع تبدیلی و فنی و مهندسی برگزار می شود. متقاضیان برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایتWWW.JDKURD.IRمراجعه یا با شماره تلفن 33287517 (داخلی 12) و نمابر 33291307 تماس حاصل کنند.