تقدیر رئیس کمیته بهداشت و درمان ستاد مرکزی اربعین کشور از رئیس دانشگاه سه‌شنبه، 13 آذر 1397

رئیس کمیته بهداشت و درمان ستاد مرکزی اربعین کشور از رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان به خاطر ارائه خدمت بهداشت و درمان شایسته به زائرین محترم اربعین حسینی تقدیر نمود.

به گزارش وب دا، دکتر پیرحسین کولیوند در این تقدیرنامه آورده است:

جناب آقای دکتر سیامک واحدی

رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کردستان

برگزاری مراسم باشکوه پیاده روی اربعین حسینی با حضور بی نظیر مسلمانان میهن عزیز ایران اسلامی و کشورهای همسایه، گویای اقتدار و وحدت مسلمانان جهان می باشد. انتظار مردم عزیز کشورمان از مسئولین نظام خدمتگذار جمهوری اسلامی ایران، پاسخگویی به نیازهای ایشان در راستای سیاست های نظام جمهوری اسلامی ایران و ارتقاء قدرت این نظام در کل جهان اسلام می باشد.

خدای را سپاس می گوئیم که توانستیم در ماه محرم و صفر با یاد آقا اباعبدالله الحسین(ع) و هدایت های مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) و خدمت به زائرین گرانقدر، کسب معرفت نمائیم.

بدین وسیله، مراتب سپاس و تجلیل خالصانه خود را از تلاش های بی دریغ و خستگی ناپذیر حضرتعالی که جهت مدیریت، برنامه ریزی، سازماندهی و ارائه خدمت بهداشت و درمان به زائرین محترم اربعین حسینی، از هیچ گونه تلاشی دریغ ننمودید، ابراز می نمایم.

بی شک خدمات بی شائبه و زحمات ارزشمند شما و همکاران محترمتان، افتخاری غرورآفرین در تاریخچه خدمات نظام سلامت به جا خواهد گذاشت. تلاش و زحمات معاونت های زیر مجموعه آن مرکز طی دو ماه گذشته قابل توجه و در خور تقدیر ویژه می باشد و بسی شایسته است که این عزیزان توسط جنابعالی تقدیر شوند که بی تردید عنایت جنابعالی باعث تلاش روزافزون مدیران و کارشناسان زیر مجموعه خواهد گردید.

اکنون وقت آن است که با دلی سرشار از اخلاص با پیروی از سیره ائمه اطهار(ع) بندگی آغاز کنیم و با انگیزه مضاعف در جهت ارتقاء بیش از پیش خدمات بهداشت و درمان در کشور جمهوری اسلامی ایران گام برداریم.

امید است تا در سایه الطاف الهی و با همت و تلاش مضاعف در خدمتگذاری به مردم شریف اسلامی موفق و مؤید باشید.