بهره برداری از پنج دستگاه آمبولانس پیشرفته در استان کردستان چهارشنبه، 14 آذر 1397

مراسم بهره برداری از پنج دستگاه آمبولانس پیشرفته در اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان به همراه معاونین توسعه مدیریت و منابع و درمان، رئیس دفتر ریاست، مسئول بسیج جامعه پزشکی، مدیر روابط عمومی و امور بین الملل و مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در این مراسم ضمن تاکید بر اهمیت خدمات اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه، گفت: به میزان پیشرفت بخش های مربوط به اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه و نیز بکارگیری نیروهای متخصص و آموزش دیده، میزان آسیب دیدگی بیماران و مصدومان نیز کمتر خواهد بود.

دکتر سیامک واحدی افزود: بهره برداری از این آمبولانس های پیشرفته خبر نوید بخشی برای مردم استان است زیرا این آمبولانس ها دارای پیشرفته ترین امکانات از جمله به روز ترین دستگاه های شوک و دستگاه های کمک تنفسی مجهز هستند.

وی اظهار داشت: در چند سال اخیر و همزمان با اجرای طرح تحول نظام سلامت و نیز با همت مسئولین و خصوصا وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نیز خدمتگزاران دانشگاه علوم پزشکی کردستان، مسیر توسعه دانشگاه هر روز بیش از پیش رشد و ترقی داشته و با اجرای برنامه های پیش رو در سالهای آینده، انتظار رشد و توسعه بیشتری مدنظر است.

رئیس دانشگاه تصریح کرد: اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه در تمامی اوقات شبانه روز و در تمامی نقاط استان با بهره گیری از نیروهای متعهد، دلسوز و متخصص آماده ارائه بهترین خدمات سلامت به مصدومان و بیماران در کمترین زمان می باشد.

وی با اشاره به اهمیت ناوگان آمبولانس اورژانس در خدمت رسانی به بیماران، گفت: با بهره گیری از این پنج دستگاه، مجموعا 29 دستگاه آمبولانس پیشرفته در اختیار اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه قرار دارد و ان شاءالله در ماههای آینده 4 دستگاه آمبولانس پیشرفته کمک دار و مخصوص مناطق صعب العبور مطابق با استاندارد روز دنیا در استان بکارگیری خواهد شد.

گفتنی است قیمت دولتی هر دستگاه آمبولانس پیشرفته بیش از 700 میلیون و قیمت آزاد آن حدود یک میلیارد و 400 میلیون تومان است.