پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز دانشجو پنجشنبه، 15 آذر 1397

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با صدور پیامی روز دانشجو را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور مخصوصا مسئولین، مدیران، کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه تبریک گفت.

به گزارش وب دا، دکتر سیامک واحدی در این پیام آورده است:

این برداشت من از جنبش دانشجوئی و نگاه من به جنبش دانشجوئی است: ضد استکباری، ضد فساد، ضد اشرافیگری، ضد حاکمیت تجمل‌گرایانه و زورگویانه، ضد گرایشهای انحرافی؛ اینها خصوصیات جنبش دانشجوئی است(حضرت امام خامنه ای(مد ظله العالی)).

درخشش امروز کشور در مسایل علمی، تکنولوژیکی، سیاسی و اجتماعی و نیز استقلال، پایداری و حرکت در مسیر توسعه از طریق تلاش ها و مجاهدت های جوانان و دانشجویان عزیز ایجاد شده است که هدفی جز خدمت به خلق خدا و دستیابی به آرمانهای انقلاب اسلامی ندارند.

نهال انقلاب اسلامی هر روز تنومند تر از قبل و ثمرات آن بیشتر و اثرگذارتر می گردد و این امر مسئولیت شما دانشجویان و اساتید گرانقدرتان را سنگین تر می کند، چرا که باید با جان و دل از آن نگهبانی و نگهداری کرده و هر روز مسیرهایی جدید، نو و افق هایی دیگر را از ترقی بگشایید.

16 آذر که بیانگر پایداری و استقامت دانشجویان مسلمان، مومن و انقلابی در برابر نظام سلطه است، یاد آور شجاعت و رشادت دانشجویانی است که خود را در برابر تیرهای استعماری دشمنان قرار داده و فریادهای آزادی خواهانه، استقلال طلبی و ضد استکباری ملت ایران را به گوش جهانیان رساندند.

روز دانشجو، روز تأکید بر اهمیت علم آموزی و حقیقت جویی، روز تأکید بر لزوم تقویت ایمان و اهمیت افزایش بصیرت سیاسی و معرفت دینی است.

با گذشت بیش از چهار دهه از عمر با برکت نظام اسلامی، دانشجویان انقلابی کشورمان، آگاهانه و با الهام از سیره حضرت امام خمینی(ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)، توانسته اند در برابر تهاجمات دشمن در عرصه های مختلف مقاومت کرده و چشم بیداری برای آزادی خواهان و ملت های مستضعف در تمام دنیا باشند.

اینجانب  16 آذر ماه، روز دانشجو را به جامعه علمی کشور مخصوصا مسئولین، مدیران، کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کردستان تبریک عرض نموده و از خداوند متعال عاقبت به خیری و سلامتی را برای همگان مسئلت می نمایم.