برگزاری کارگاه آموزشی کاهش درصد قند های ساده و نمک در فرمولاسیون مواد غذایی شنبه، 13 بهمن 1397

کارگاه آموزشی کاهش درصد قند های ساده و نمک در فرمولاسیون مواد غذایی با حضور کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و مسئولین فنی واحد های تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سالن کنفرانس ستاد دانشگاه  برگزار گردید، این دوره در راستای ارتقاء سلامت جامعه و اجرایی نمودن برنامه عملیاتی معاونت صورت گرفت.

مدرس دوره آموزشی مذکور ، جناب آقای دکتر هیمن نوربخش ( از اساتید گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه کردستان ) راه های علمی کاهش قند، نمک و چربی را در فرمولاسیون محصولات غذایی و مواد اولیه جایگزین را مورد بررسی قرار دادند.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی ،آرایشی و بهداشتی نیز در این کارگاه با بیان اهمیت اصلاح فرمولاسیون مواد غذایی در راستای کاهش چربی، قند و نمک ، خواستار عزم جدی صاحبان صنایع و مهندسین صنایع غذایی در انجام پروژه های تحقیقاتی و طراحی محصولات جدید در کارخانجات شد.