اجرای مانور سلامت نوروزی بهداشت محیط دانشگاه چهارشنبه، 22 اسفند 1397
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اعلام این خبر، گفت: این مانور با حضور مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه به همراه نمایندگان حوزه های استانداری، اتاق اصناف دستگاه قضایی، نیروی انتظامی، شرکت های آبفای شهری و روستایی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، معاونتهای اجتماعی و غذا و دارو، مرکز بهداشت استان و مراکز بهداشت شهرستان های تحت پوشش دانشگاه برگزار شد.
دکتر فرزام بیدارپور در ابتدای این مانور گفت:  برنامه سلامت نوروزی با هدف حفظ و ارتقاء سطح سلامت جامعه بویژه مسافران نوروزی، ایمنی آب و مواد غذایی در سطح عرضه در جهت کاهش و کنترل بیماری های مرتبط با آب و مواد غذایی از 20 اسفند ماه سالجاری لغایت 20 فروردین ماه سال 98 با همت بازرسین بهداشت محیط در انجام می گیرد. وی اظهار داشت: این برنامه با اولویت نظارت بر کلیه مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی از جمله فروشگاه های مواد غذایی بصورت کلی و جزیی، قصابی ها، ساندویجی ها، مسافر خانه ها، هتل ها، زیارتگاه ها، رستوران ها، اماکن متفرقه و نظارت بر سامانه آبرسانی اجرا می شود.  معاون بهداشتی دانشگاه عنوان کرد: اجرای هماهنگی های لازم به منظور استفاده از مشارکت سایر بخش ها و سازمان ها جهت اجرای برنامه، آموزش و اطلاع رسانی عمومی، نظارت و بازرسی شامل نظارت مستمر بر اجرای برنامه در سطح شهرستان های تابعه توسط کارشناسان معاونت بهداشت، نظارت بر اماکن حساس، نظارت و کنترل بهداشت مواد غذایی با اولویت مواد حساس در دستور کار اکیپ های بازرسی معاونت بهداشتی قرار گرفته است.

دکتر بیدارپور گفت: در راستای اجرای این طرح 193 نفر از نیروهای بهداشت محیط دانشگاه درگیر خواهند بود که روزانه 23 تا 26 گروه از 19296 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی، 142 مکان بین راهی، 8498 مکان عمومی و 1861 سامانه آب رسانی در سطح استان بازدید می‌ نمایند.

وی افزود: بطور کلی تعداد پرسنل فعال در اکیپ های نظارتی شامل شش نفر مرکز بهداشت استان، 45 نفر مرکز بهداشت سنندج و بقیه در سایر شهرستان های تابعه می باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، ضمن بیان اینکه، علاوه بر بازدیدهای روتین در این مدت که توسط بازرسین انجام می گیرد برنامه ریزی های لازم در خصوص برخورد با متخلفین با کمک سایر دستگاههای همکار به عمل آمده است، اضافه نمود: این طرح از ساعت 8 صبح تا 8 شب (با توجه به موقعیت مکانی و زمانی ساعت پایان روزانه می تواند از 8 صبح لغایت 24 متغیر باشد) در ساعت اداری و غیر اداری و روزهای تعطیل همزمان  با سراسر کشور در دانشگاه علوم پزشکی کردستان اجرا می گردد.

لازم به ذکر است سامانه شکایات بهداشتی و درمانی با شماره تلفن 190 بصورت شبانه روزی جهت هرگونه پاسخگویی و رسیدگی به شکایات شهروندان آماده جوابگویی است.