برگزاری کنفرانس علمی یک روزه روش های تصویربرداری نوین تشخیصی (Elastography) بیماریهای کبدی در دانشگاه چهارشنبه، 22 اسفند 1397

کنفرانس علمی یک روزه روش های تصویربرداری نوین تشخیصی(Elastography) بیماریهای کبدی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان، رؤسای بیمارستان توحید و مرکز تحقیقات گوارش و کبد به همراه بیش از 50 نفر از پزشکان و محققین دانشگاه در سالن آمفی تئاتر بیمارستان توحید سنندج برگزار شد.

به گزارش وب دا، در این کنفرانس علمی که هدف از برگزاری آن، ارتقاء دانش و آگاهی حاضرین در خصوص روش های تصویربرداری نوین تشخیصی (Elastography) بیماریهای کبدی بود بیش از 50 نفر از پزشکان فوق تخصص رشته های گوارش و کبد بالغین، گوارش بالغین(داخلی)، گوارش کودکان، عفونی کودکان، متخصین رشته های رادیولوژی و بیماری های داخلی و نیز پزشکان عمومی شرکت داشتند.

گفتنی است این کنفرانس علمی که به همت مرکز تحقیقات گوارش و کبد دانشگاه با همکاری مرکز درمانی توحید سنندج و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد، برای شرکت کنندگان دارای امتیاز آموزش مداوم بود.