برگزاری جشن دانش آموختگی 28نفر از دانشجویان پزشکی دانشگاه پنجشنبه، 23 اسفند 1397

مراسم جشن دانش آموختگی و تحلیف 28 نفر از دانشجویان رشته پزشکی دانشگاه با حضور رئیس، جمعی از اعضای هیئت رئیسه، اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کردستان در سالن ابن سینا دانشکده پزشکی برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در بیست و چهارمین دوره جشن دانش آموختگی دانشجویان پزشکی ورودی سال 90 ضمن تبریک به آنان و قدردانی از زحمات اساتید و خانواده هایشان، گفت: با وارد شدن به مرحله خدمت، کار و شغل در جامعه باید یک سری اصول را رعایت کرد که مهمترین آنها دینداری، عشق به خدمت، صداقت، جدیت، تجربه گرفتن، رازداری، امانت داری و تلاش خستگی ناپذیر است.

دکتر سیامک واحدی ضمن تاکید بر اهمیت رعایت موازین اخلاق حرفه ای در شغل و کار، افزود: در این راستا اساتید دانشگاه کتاب اخلاق حرفه‌ای را برای همه رده‌ها تالیف و به چاپ رسانده اند که خواندن این کتاب به کلیه پزشکان توصیه می گردد.

وی با اشاره به اینکه پزشکان باید مشکلات بیماران را درک کنند، گفت: رعایت حرمت و امانت‌داری بیماران موجب می‌شود که کارها به درستی پیش رفته و مشکلات بیماران کمتر گردد.

در ادامه این مراسم مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) در دانشگاه، گفت: در جامعه پزشکی، هر پزشکی را طبیب نمی‌نامند چرا که طبیب باید به روح بیماران توجه کرده و خود نیز روح پاکی داشته باشد.

حجت الاسلام و المسلمین حسن عارضی خاطرنشان کرد: سوگندی که امروز دانشجویان فارغ التحصیل قرائت می نمایند تکلیف بزرگی را برایشان ایجاد می‌کند که باید تلاش کنند به این قسم پایبند باشند.

اجرای کلیپ، موسیقی، قرائت بیانیه و سوگند نامه توسط دانشجویان و اهداء لوح تقدیر به دانشجویان فارغ التحصیل شده، از دیگر برنامه های این مراسم بود.