کنفرانس یکروزه روشهای تصویر برداری از کبد جمعه، 24 اسفند 1397
کنفرانس یکروزه روشهای تصویر برداری از کبد (الاستوگرافی) در تاریخ 22 اسفند سال جاری در سالن آمفی‌تئاتر بیمارستان توحید برگزار شد. در این کنفرانس  که به همت مرکز تحقیقات گوارش و کبد کردستان برپا شد، جمعی از پزشکان و متخصصین در گرایشهای داخلی، عفونی، رادیولوژی حضور داشتند. ریاست محترم دانشگاه در افتتاحیه این نشست علمی، استفاده از فناوریهای نوین پزشکی را در امر تشخیص و درمان بیماریهای امری اجتناب‌ناپذیر دانستند و عنوان کردند برگزاری این محافل علمی حتی در سطح دانشگاه باعث اشتراک‌گذاری معلومات پزشکی متخصصین همکار، آشنایی دستیاران پزشکی با رویکردهای جدید درمانی، و نهایتاً ارتقای سواد اطلاعاتی  اساتید بالینی خواهد شد. در ادامه این کنفرانس، چند نفر از متخصصین بیمارستان و دانشکده پزشکی با ایراد سخنرانی به معرفی دانش الاستوگرافی و راههای بهره‌گیری از آن در درمان بیماریهای داخلی پرداختند. این کنفرانس دارای امتیاز آموزش مداوم از مشارکت علمی گروه رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برخوردار بود.