برگزاری مراسم گرامیداشت زادروز امام حسین علیه السلام و روز پاسدار با حضور رییس دانشگاه سه‌شنبه، 20 فروردین 1398

مراسم گرامیداشت زادروز امام حسین علیه السلام و روز پاسدار با حضور رییس، جمعی از اعضای هیأت رییسه، مدیران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کردستان به همراه جمع کثیری از روحانیون، مقامات و مدیران ادارات و نهادهای استانی در حسینیه سپاه بیت المقدس کردستان برگزار و همگی به صورت یک صدا و یکدل بیانیه رییس جمهور آمریکا مبنی بر قراردادن سپاه در لیست گروههای تروریستی را محکوم کردند.

به گزارش وب دا، فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان در این مراسم که علاوه بر گرامیداشت ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار با هدف محکوم کردن اقدام اخیر دولت آمریکا که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در لیست گروه‌های تروریستی قرار داد، برگزار شد، گفت: قبل از شروع جنگ و توطئه‌های قومی در برخی مناطق کشور سپاه تنها در راستای جهاد سازندگی فعالیت می‌کرد اما با شروع جنگ نیروهای مردمی سپاه لباس رزم پوشیدند و در مقابل دشمنان انقلاب و نظام اسلامی ایستادند.

سردار محمد حسین رجبی با بیان اینکه اولین شهدای انقلاب نیز از همین مردم سپاهی بود، افزود: بعد از اتمام جنگ نیز بار دیگر نیروهای مردمی سپاه به کمک توسعه و سازندگی کشور شتافتند و امروز نیز در کنار رسالت‌های ذاتی خود در کنار نیروهای انتظامی بخشی از تأمین امنیت منطقه را به عهده گرفته‌اند.

وی ادامه داد: امروز نیروهای پاسدار سپاه همان رسالتی را دنبال می‌کنند که از روز اول به دنبال آن بودند و افتخار می‌کنیم که به عنوان یک سپاهی به این مردم خدمت می‌کنیم و سرباز دین مبین اسلام هستیم.

فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان یادآور شد: نه می‌شود و نه کسی در دنیا قبول می‌کند که یک ملت 80 میلیونی آزاده را بعنوان تروریسم اعلام کنند چرا که سپاه پاسداران یک نهاد مردمی است و از دل همین مردم بیرون آمده است و به نوعی خانه مردم ایران زمین است.

سردار رجبی بیان کرد: این اقدام رئیس جمهور آمریکا و حمایت هم پیمانانش از این کار تنها یک اقدام مذبوحانه است که به زودی از سوی مردم ایران جواب قاطع و دندان‌شکنی خواهند دید.

وی در پایان سخنان خود گفت: با حمایت‌ها و حرکت‌های بزرگی که به پشتوانه این مردم از نظام صورت گرفته، ما نیز به عنوان خادمان مردم بیش از گذشته در راستای حفاظت و پاسداری از انقلاب تلاش می‌کنیم و این لباسی که بر تن داریم را کفن خود دانسته و تا آخرین قطره خون خود را پای این نظام و خدمت به مردم می‌دهیم.

در ادامه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان سپاه پاسداران گفت: سپاه پاسداران یعنی 80 میلیون ایرانی و این یعنی هر ایرانی یک پاسدار است و یعنی ما هم عضوی از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هستیم.

حسین خو اقبال گفت: وقتی روز فرخنده میلاد با سعادت سرور و سالار شهیدان، نماد ایثار و جهاد و روز میلاد امام حسین (ع) بعنوان روز پاسدار نامیده می‌شود، یعنی نماد شجاعت، مردانگی، استواری، ایمان و فضائل اخلاقی امام حسین (ع) در وجود پاسداران ما قرار دارد.

وی افزود: شیطان بزرگ یعنی آمریکا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که نماد مبارزه علیه افراطی‌گری و تروریسم در منطقه است را در لیست تروریستی قرار می‌دهد و چنین اقدامی در ایامی که بخشی از مردم عزیز ایران اسلامی عزادار و درگیر مشکلات سیل هستند و دولت، ملت و نیروهای مسلح از جمله بسیج و سپاه به یاری آنها شتافته اند پیامی آشکاری دارد و آن پیام این است که ما پیروزی، سربلندی، آرامش و آسایش مردم و ملت ایران را نمی‌خواهیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان ادامه داد: پیام آشکار دولت حامی تروریسم یعنی آمریکا که ادعای انسان دوستی و حقوق بشر را دارد این است که با استقلال، عزت و فرهنگ حسینی و عاشورایی ملت ایران مخالف است و بعد از چهار دهه شکست پی در پی از ملت ایران هنوز چشم انتظار بازگشت به ایران و تحقیر ملت ایران و مستعمره کردن ایران اسلامی هستند که این آرزو را همانند سلف خود قطعاً به گور خواهند برد.

خوش اقبال یادآور شد: اما پیام دولت و ملت ایران ما به ترامپ و رژیم آمریکا این است که سپاه پاسداران یعنی 80 میلیون ایرانی، یعنی فرهنگ عاشورایی یعنی هر ایرانی یک پاسدار است و یعنی من هم سپاهی هستم و یعنی ما هم عضوی از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هستیم.

وی بیان کرد: با این اقدام غیر قانونی و خصمانه قطعاً محبوبیت سپاه پاسداران در قلب‌های ما و تمام آزادی خواهان و مستضعفان جهان بیش از پیش خواهد شد و این حرکت نشان از این دارد که مسیر و راه و روش سپاه پاسداران مسیر پیروزی حق بر باطل است و دشمنان از این سربلندی و عزت ما هراس دارند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان در ادامه گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در راه حفظ آرمان‌های والای اسلام و انقلاب اسلامی و نیز حراست از تمامیّت ارضی جمهوری اسلامی، صحنه‌هایی فراموش نشدنی و حماسه‌هایی باشکوه آفریدند و خود، سرمشق جوانانِ مؤمن و آزادی‏خواه جهان شدند و بی شک یکی از بخش‌های مهم کارنامه‌ی سپاه، انقلابی زیستن و انقلابی ماندن است و اگر اقدامات نیروهای مسلح بویژه سپاه پاسداران نبود، دامنه تروریسم تا امروز بسیاری از کشورهای منطقه را در برمی گرفت.

خوش اقبال اظهار داشت: امنیت ما و تمام جهان مدیون رشادت‌ها و از خودگذشتگی های پاسداران عزیز است و این اقدام شیطان بزرگ یک حماقت محض است که قطعاً جواب کوبنده‌ای از ملت ایران خواهد گرفت.

وی افزود: امروز باید به پاسداران انقلاب اسلامی دو تبریک گفت، اولین تبریک به مناسبت میلاد اباعبدالله الحسین (ع) و روز پاسدار و دومین تبریک برای آنکه از سوی جنایتکارترین و فاسدترین و فاسق‌ترین فرد یعنی ترامپ دیوانه به عنوان تروریست لقب گرفته اند و این حرکت قطعاً نشانه ضعف و ناتوانی و عجز آمریکا در مقابل هیبت سپاه پاسداران در منطقه است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان ادامه داد: این اقدام نشانه قدرت، صلابت و عظمت ایران و سپاه پاسداران است و این اقدام یک نشان افتخار و به رسمیت شناختن نقش برجسته سپاه پاسداران در استقلال ملت ایران و شکست آمریکا در منطقه است.

خوش اقبال یادآور شد: شورای عالی امنیت ملی ایران نیز در اقدامی متقابل و صحیح اعلام کرد رژیم ایالات متحده آمریکا را دولت حامی تروریسم و فرماندهی مرکزی آمریکا موسوم به سنتکام و تمامی نیروهای وابسته به آن را گروه تروریستی می‌داند و ما نیز دوباره تاکید می‌کنیم آنهایی که سپاه پاسداران را تروریست می‌خوانند خود تروریست هستند و نماد بارزی از توحش، خشونت و قتل عام بی گناهان در منطقه بوده و این اقدام که صلح و امنیت جهانی و موازین حقوق بین‌الملل را نشانه گرفته را محکوم می‌کنیم.

گفتنی در پایان این مراسم که با سردادن شعارهایی از قبیل نه سازش نه تسلیم، نبرد با آمریکا، مرگ بر امریکا، حمایت از سپاه حمایت از اسلام است و برادر سپاهی حمایتت می‌کنیم همراه بود، شرکت‌کنندگان با تقدیم شاخه‌های گل به پاسداران‌، میلاد امام حسین(ع) و روز پاسدار را تبریک می‌گفتند.