برگزاری اولین جلسه کمیته دانشگاهی ترویج زایمان طبیعی در سال جاری در دانشگاه دوشنبه، 23 اردیبهشت 1398

اولین جلسه کمیته ترویج زایمان طبیعی در سال جاری با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان به همراه معاونین بهداشتی، آموزش و درمان و دیگر اعضا در محل دفتر ریاست واقع در ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان در ابتدای این جلسه ضمن خوش آمد گویی به اعضا و بیان اهداف گفت: دست آورد های دانشگاه علوم پزشکی کردستان در زمینه ترویج زایمان طبیعی و کاهش سزارین حائز اهمیت بوده که لازم است این روند حفظ و ارتقا یابد.

دکتر وحید یوسفی نژاد ضمن بیان انتظارات و اهداف سال جاری در زمینه ترویج زایمان طبیعی و کاهش سزارین، تاکید کرد: یکی از اولویت های اصلی دانشگاه اجرای صحیح و اصولی این برنامه است چرا که نقش بی بدیلی در بهبود وضعیت سلامتی مادران و نوزادان دارد.

وی کاهش و حذف سزارین های غیر ضروری در استان را ضروری بیان نمود و افزود: سزارین های غیر ضروری عواقب خطرناکی به همراه دارد و باید با آموزش صحیح در سطح جامعه، آگاهی ها و دانش را در این زمینه ارتقا دهیم.

سرپرست دانشگاه با اشاره به پتانسیل ها، امکانات، زیرساخت ها و نیروی انسانی آموزش دیده در مراکز درمانی سطح استان جهت انجام زایمان طبیعی ایمن، تصریح نمود: با توسعه و ایجاد اتاق های LDR در بیمارستان های سطح استان، تقریبا تمامی مراحل زایمان طبیعی در این اتاق ها انجام می گیرد که شرایط لازم جهت حفظ حریم خصوصی مادران و امکانپذیر کردن حضور همراه بر بالین مادر در زمان زایمان فراهم می شود که مجموعه این اقدامات برای سهولت در انجام زایمان طبیعی است.

در این جلسه پس از گزارش عملکرد ها و دست آورد ها توسط حاضرین، تصمیمات متناسب در جهت ارتقا و بهبود فرآیندها و نیز پیشگیری از مشکلات و تنگناهای احتمالی اتخاذ شد.