برگزاری مراسم اختتامیه اولین دوره آموزشی کشوری فراهم آوری اعضای پیوندی انسان در دانشگاه چهارشنبه، 19 تیر 1398

مراسم اختتامیه اولین دوره آموزشی کشوری فراهم آوری اعضای پیوندی انسان در دانشگاه با حضور سرپرست، معاون درمان، مسول امور اجتماعی و مدیران درمان و خدمات و پشتیبانی و گروهی از پزشکان و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی کردستان به همراه مدرسین و کارشناسان اداره اهدای عضو و بیماری های خاص وزارت بهداشت و انجمن اهدای عضو ایرانیان در تالار ابن سینای دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش وب دا، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن قدردانی از تلاش های مدرسین کشوری، مسئولین و کارشناسان اداره اهدای عضو و بیماری های خاص وزارت بهداشت و نیز انجمن اهدای عضو ایرانیان به جهت برگزاری اولین دوره آموزشی کشوری فراهم آوری اعضای پیوندی انسان در دانشگاه، گفت: فراهم آوری پیوند اعضا و تامین زیرساخت های فنی و نیروی انسانی آن از مهمترین نیازمندیهای استان کردستان است که با برگزاری این دوره گامی مهم در این زمینه برداشته شد.

دکتر وحید یوسفی نژاد شناسایی دقیق موارد مرگ مغزی برای معرفی به پیوند اعضا را در بیمارستان ها و مراکز درمانی استان ضروری بیان نمود و گفت: همه ما باید آمادگی هر نوع کمک به همه انسان ها را در جهت ارتقای سلامتی، رفاه و کاهش آلام و دردهای آنان داشته باشیم.

وی گفت: اینجانب از حدود 20 سال قبل کارت اهدای عضو را دریافت نموده و آمادگی هر نوع ایثار در این زمینه را دارم.

سرپرست دانشگاه فرآوری اعضای پیوندی انسان را در دانشگاه از مهمترین اولویت ها بیان نمود و ادامه داد: با تلاش و کار جهادی باید سعی در رفع کاستی ها و نواقص در این زمینه را بنمائیم و تعهد اخلاقی و مدیریتی ایجاب می کند که حداقل از استان های مجاورمان در مقوله مربوط به پیوند اعضا عقب نمانده باشیم.

دکتر یوسفی نژاد گفت: با برنامه ریزی ها و اقداماتی که در چند ماه گذشته به انجام رسیده است انشاالله به زودی شاهد انجام پیوند های قرنیه، مغز استخوان و کلیه در استان کردستان خواهیم بود.

گفتنی است در این مراسم پس از ارائه دست آوردها و عملکردها توسط دکتر امید قبادی از مدرسین کشوری و نیز معاون درمان دانشگاه، با اهداء لوح از شرکت کنندگان برتر در دوره قدردانی شد.