بازدید رئیس و معاون امور سلامت سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور از بیمارستان های فجر و بوعلی و مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان مریوان سه‌شنبه، 27 مهر 1395

در روزهای یکشنبه و دوشنبه مورخه 25 و 95/7/26 رئیس و معاون عمرانی امور سلامت سازمان مدیریت و بودجه کشور به همراه فرماندار شهرستان مریوان و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان و هیات همراه،از بیمارستان های فجر و بوعلی و مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان مریوان بازدید نمودند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مریوان،دکتر حسینی به همراه هیأت همراه از بخش های مختلف بیمارستان و‌همچنین از پروژه در حال ساخت کلینیک غربالگری سرطان،اورژانس و زایشگاه جدید بیمارستان بوعلی و همچنین از پروژه کلینیک ویژه بیمارستان فجر دیدن نمودند و از نزدیک در جریان پیشرفت پروژه ها و نحوه ارایه خدمات قرار گرفتند.
همچنین در اولین ساعات اداری روز دو شنبه از مرکز جامع سلامت شماره 2 شهری مریوان و پایگاه ضمیمه آن بازدید به عمل آمد.
دکتر حسینی از ساخت پروژه های انجام شده و روند پیشرفت پروژه های در حال ساخت ابراز رضایت نمودند و زحمات و تلاش های شبانه روزی همکاران شبکه بهداشت و درمان مریوان در ارتقا کیفیت ارایه خدمات و اجرای طرح تحول نظامت را قابل تقدیر دانستند.