رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان کردستان از روند اجرایی ساخت پروژه های بهداشتی و درمانی شهرستان مریوان بازدیدکردند. سه‌شنبه، 18 آبان 1395
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان کردستان از روند اجرایی ساخت پروژه‌های بهداشتی و درمانی شهرستان مریوان بازدید و از نزدیک روند پیشرفت این پروژه‌ها را مورد بررسی قرارداد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مریوان روز سه شنبه مورخ 95/8/18 دکتر طیب قدیمی رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کردستان به همراه معاونت محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ،مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان، روسای بیمارستان و جمعی از مسئولین بیمارستانی از روند ساخت پروژه های زایشگاه،اورژانس و ام آر آی بیمارستان بوعلی و کلینیک ویژه بیمارستان فجر  بازدید کردند واز نزدیک در جریان پیشرفت و تکمیل این پروژه ها قرار گرفتند.

دکتر طیب قدیمی با تاکید بر تسریع در تکمیل این پروژها اظهار داشت: به علت نیاز مبرم شهرستان مریوان به فضاهای درمانی دارد لازم است در روند احداث و تکمیل پروژه های در دست ساخت تسریع شود و در کمترین زمان ممکن این مجموعه ها  تکمیل، تجهیز و نسبت به افتتاح آنها اقدام شود تا مردم شریف این شهرستان بتوانند خدمات  بهداشتی و درمانی مطلوبی را دریافت کنند.