«برگزاری جلسه آموزشی ایدز برای روحانیون و امام جماعت مساجد شهرستان بانه» چهارشنبه، 17 آذر 1395

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بانه ، در تاریخ 17/9/95 جلسه آموزشی ایدز بمناسبت هفته اطلاع رسانی ایدز جهت روحانیون معظم شهرستان در سالن مرکز بهداشت برگزار گردید.

مهندس علی شالباف سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بانه ضمن خیر مقدم ، هدف از برگزاری این کارگاه ،  آشنایی مبلغین مذهبی با بیماری ایدز، روشهای انتقال و لزوم پیشگیری از آن و نقش مبلغین مذهبی در پیشگیری از این بیماری اشاره داشت.

شالباف در ادامه ، به تاریخچه ایدز ، دلایل نام گذاری آن ، مشخصات بیمار HIV ، مشکلات کنترل ایدز و نظر افراد جامعه وانگ زدن به افراد بیمار، توصیف ایدز و مقایسه آن در سال های گذشته و در حال حاضر در نظام سلامت ، راه های اصل انتقال ایدز ، استراتژی چهارم ایدز و شعار روز جهانی ایدز در سال 1395 ، راه های پیشگیری و ... مباحثی ارائه دادند.

وی در ادامه به گزارش برنامه طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت پرداختند.

فرزاد فیضی کارشناس برنامه ایدز به ارائه مطالب تخصصی پرداختند ودر پایان پرسش وپاسخ انجام گرفت.