«کلینیک تجمیع خدمات داندانپزشکی بانه افتتاح شد» یکشنبه، 12 دی 1395

مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بانه از افتتاح نخستین کلینیک تجمیعی خدمات دندانپزشکی در شهرستان بانه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بانه ، در تاریخ 12/10/95 دکتر حامد منصوری مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بانه در این خصوص اظهار داشت : خوشبختانه با تلاش و پیگیریهای صورت گرفته  مبنی بر جذب 2 نفر دندانپزشک و با تجهیزات لازم با هدف ارئه خدمات به شهروندان در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت برای نخستین بار کلینیک تخصصی دندانپزشکی در شهرستان بانه تجهیز و راه‌اندازی شد.

مهندس علی شالباف رئیس مرکز بهداشت شهرستان بانه با اعلام این خبر اظهار داشت : در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت دهان ودندان مرکز دندانپزشکی تجمیعی در دو شیفت صبح و بعدازظهر واقع در مرکز جامع سلامت شماره 2 خیابان  قادر خان‌زاده به همشهریان عزیز شهرستان بانه خدمات ارائه می‌دهد.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بانه تصریح کرد: کلینیک تخصصی دندانپزشکی شهرستان بانه در تمام ایام هفته در شیفت صبح از ساعت 7:30 صبح لغایت 14 ظهر و در نوبت عصر نیز از ساعت 16 بعدازظهر لغایت 20 شب خدمات دندانپزشکی به شهروندان ارائه می‌دهد.

وی گفت: کلیه خدمات دندانپزشکی در این کلینک اعم از ترمیم کلیه دندان‌های شیری و دائمی، پالبتومی، فیشور سیلنت یا جرم‌گیری و کشیدن دندان‌های عفونی برای عموم مردم با تعرفه دولتی ارئه می‌شود.

احتراماً در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت دهان و دندان مرکز دندانپزشکی تجمیعی در دو شیفت صبح و بعدازظهر واقع در مرکز جامع سلامت شماره 2 در خیابان قادرخان زاده دایر می باشد لازم به ذکر است شیفت صبح در تمام ایام هفته و شیفت بعد ازظهر در بیست روز اول هر ماه از ساعت 4 الی 8 شب جهت خدمات دندانپزشکی از جمله ترمیم کلیه دندانهای شیری و دائمی ، پالپوتومی، درمان پالپ زنده، فیشورسیلنت ، جرمگیری و کشیدن دندانهای عفونی با تعرفه دولتی برای عموم مردم و علی الخصوص دانش آموزان زیر 14 سال شروع بکار نموده است. مراتب جهت استحضار و اطلاع رسانی بحضور ایفاد میگردد.