مصدومیت 94 نفر در حوادث چهارشنبه آخر سال در استان چهارشنبه، 25 اسفند 1395

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان از مصدومیت  94 نفر در چهارشنبه پایانی سال در استان کردستان خبر داد.

دکتر هومن قصری گفت: از این تعداد 90 نفر، خود به مراکز درمانی مراجعه نموده ، 4 نفر توسط نیروهای فوریتهای پزشکی به مراکز درمانی منتقل شدند.

وی با اشاره به عدم گزارش مورد فوتی در استان، افزود : سنندج با تعداد 38 نفر، بیشترین آمار مصدومان چهارشنبه پایانی امسال را داشته و بیشترین میزان آسیب دیدگی نیز در ناحیه چشم، دست و پا و سوختگی بوده است.

معاون درمان دانشگاه تصریح کرد : بیش از 95 درصد مجروحین بصورت سرپایی مداوا ، یک نفر به دلیل جراحت شدید در ناحیه چشم به تهران اعزام گردیده و مواردی نیز به اتاق عمل ارجاع داده شدند.

دکتر قصری با بیان اینکه حادثه دیدگان بیشتر در رده سنی نوجوانان و جوانان بودند، گفت: متاسفانه این آمار در مقایسه با سال گذشته افزایش یافته و چندین مورد مجروح نیز در بین کودکان گزارش شده است.

به گفته وی در بین مصدومین 31 نفر رهگذر، یک نفر سازنده و ما بقی استفاده کننده بودند.

معاون درمان دانشگاه در پایان ضمن قدردانی از زحمات و تلاشهای نیروهای امدادی فوریتهای پزشکی و سایر ادارات ذیربط در اطلاع رسانی و  کمک به مصدومان به منظور کاهش  تلفات، افزود: امید است با رعایت توصیه های ایمنی توسط شهروندان شاهد کاهش  این روند در شب عید سالجاری باشیم.

گفتنی است که در شهرستان مریوان و سروآباد تاکنون موردی از جراحت گزارش نگردیده است.