امداد رسانی سریع فوریتهای پزشکی به مصدومین حادثه تصادف شدید جاده سروآباد یکشنبه، 29 اسفند 1395

معاون درمان و دبیر ستاد سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از امداد رسانی سریع فوریتهای پزشکی به مصدومین سانحه رانندگی در جاده سروآباد – مریوان در استان کردستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر هومن قصری با اعلام این خبر، گفت: بر اثر برخورد شدید یک دستگاه تویوتا پانکی با یک دستگاه پپکان در جاده سروآباد نزدیک روستای قلعه جی، متاسفانه دو نفر فوتی و سه تن دیگر از سرنشینان این دو خودرو مجروح شدند.

وی افزود: به محض دریافت خبر نیروهای امدادی فوریتهای پزشکی سریعا" در محل حاضر شده و یک نفر بصورت سرپایی در محل درمان و توسط همراهان به بیمارستان سروآباد منتقل شد.

معاون درمان دانشگاه اظهار داشت: سایر مصدومین بعد از اقدامات درمانی اورژانس پیش بیمارستانی لازم توسط آمبولانس های حسین آباد، کد سروآباد ، هلال احمر قلعه جی و کد کمکی و آنکال مریوان به بیمارستان های بوعلی و فجر مریوان منتقل و به محض ورود کلیه اقدامات درمانی لازم جهت آنان انجام گردید.

دکتر قصری در پایان عنوان کرد: وضعیت تمامی مصدومین دارای تروماهای متعدد و مولتیپل تروما گزارش شده است.