مصدومیت 20 نفر در حوادث شب نوروز در کردستان دوشنبه، 30 اسفند 1395

20 نفر از مردم کردستان در اثر جراحات ناشی از حوادث شب نوروز به مراکز درمانی استان مراجعه کردند

به گزارش وب دا، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اعلام این خبر، گفت: اکثریت مراجعه کنندگان به مراکز درمانی استان پس از درمان ترخیص شده و تعداد کمی به اتاق عمل و بخش بستری منتقل شدند.

دکتر هومن قصری افزود: سنندج با هفت نفر مصدوم  بیشترین آمار را نسبت به سایر شهرستانها داشته است.

وی با اشاره به آمار مصدومین در شهرستانها به تفکیک، اظهار داشت: پنج نفر در مریوان، چهار نفر در سقز، سه نفر در بیجار و یک نفر در قروه در اثر حوادث شب نوروز مجروح گشتند.

معاون درمان دانشگاه عنوان کرد: بیشترین میزان آسیب دیدگی در قسمت چشم و اندام ها بوده و خوشبختانه موارد فوتی و نقص عضو نداشتیم.

دکتر قصری در پایان از تمامی نیروهای امدادگر فوریتهای پزشکی و سایر ادارات ذیربط جهت اطلاع رسانی، کمک به مصدومین ، منتقل نمودن آنان به مراکز درمانی به منظور کاهش آمار تلفات قدردانی کرد.