برگزاری جلسه کاردان های سلامت در دانشگاه پنجشنبه، 31 فروردین 1396

جلسه کاردان های سلامت در حال تحصیل در دانشگاه های علوم پزشکی کردستان، مراغه، ایلام، کرمانشاه و همدان در سالن شهید دکتر رستم پور دانشکده پزشکی سنندج برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار وب دا، این جلسه با حضور نماینده دبیرخانه شورای آموزش دندانپزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس دانشکده دندانپزشکی البرز، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، رئیس دانشکده دندانپزشکی سنندج و جمعی از دندانپزشکان و کاردان های سلامت برگزار شد.

در این نشست نماینده دبیرخانه شورای آموزش دندانپزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکیگفت: رشته تکنسین سلامت دهان در مقطع کاردانی از جمله رشته های پیرادندانپزشکی می باشد که به منظور تربیت نیروی انسانی ماهر جهت توسعه سطح آگاهی افراد جامعه در زمینه سلامت دهان، پیشگیری از بروز بیماری های دهان و دندان بعنوان یک رشته جدید، راه اندازی شده است.

دکتر غلامرضا حیدری افزود: کاردان های سلامت در زمینه های آموزشی، ارائه دهنده خدمات سلامت، اجرایی، مددکار دندانپزشک و مراقبتی به ایفای نقش و وظیفه می پردازند.

وی اظهار داشت: با توجه به برنامه طرح تحول نظام سلامت و ارتقاء شاخص سلامت دهان، هدف اصلی بکارگیری تکنسین کاردان های بهداشت دهان در مراکز بهداشتی درمانی و مناطق روستایی می باشد.

نماینده دبیرخانه شورای آموزش دندانپزشکی وزارت بهداشت در پایان عنوان کرد: امید است بر اساس برنامه های ابلاغی مقام معظم رهبری، تا پایان سال 1404 ، شاخص سلامت دهان افزایش و شاخص پوسیدگی دندان کاهش پیدا کند.

رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در این نشست، گفت: این جلسه در راستای یکسان سازی برنامه های آموزشی کاردان های سلامت بصورت نظری و علمی در تمام دانشگاه های سراسر کشور است.

دکتر خالد فیروزی افزود: وزارت بهداشت بر حسب دو برنامه سطح بندی خدمات و طرح تحول، اقدام به پرورش این تکنسین ها در جهت پیشبرد اهداف سلامت دهان و دندان و بهبود شاخص های بهداشتی می نماید.

وی اظهار داشت: دانشکده دندانپزشکی کردستان طی دو دوره اقدام به جذب و آموزش 44 نفر از این نیروها در جهت رفع نیازهای سطح بندی خدمات و اهداف طرح تحول سلامت در نقاط دور از دسترس نموده است.

گفتنی است بزودی چارت تشکیلاتی پرسنلی در سیستم بهداشتی کشور برای این رشته تعریف و طی مراحل قانونی استخدام و بکارگیری خواهند شد.