سخنرانی معاون بهداشتی دانشگاه در جمع نمازگزاران سنندجی در اولین روز از هفته سلامت جمعه، 1 اردیبهشت 1396

در اولین روز از هفته سلامت با شعار " زندگی سالم با نشاط و امید معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در مسجد جامع سنندج در جمع نمازگزاران این شهر حضور یافت و در خصوص هفته سلامت و شعار بهداشتی این هفته سخنرانی کرد.

به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر فرزام بیدارپور ضمن تبریک فرا رسیدن هفته سلامت، دستیابی به اهداف شعار جهانی این هفته " بیا در مورد افسرگی صحبت کنیم "  و شعار ملی " زندگی سالم با نشاط و امید "  . را گامی در مسیر تحقق سلامت مردم دانست.

وی افزود: آمار ابتلاء به بیماری افسردگی بعنوان یکی از  شایع ترین بیماری ها در قرن اخیر نه تنها در ایران بلکه در سراسر دنیا رو به افزایش بوده و  امروزه تقریبا" از هر هشت نفر یک نفر درگیر این بیماری می باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه با بیان علائم افسرگی، استرس، گوشه گیری و ...، اظهار داشت: با افزایش آگاهی مردم و آشنایی آنان با علائم افسردگی می توان در همان اوایل، بیماری را درمان کرد

دکتر بیدارپور همچنین از استقرار و بکارگیری روانشناسان در مراکز بهداشتی درمانی و ارائه خدمات مشاوره ای رایگان به مراجعین خبر داد.

وی در پایان به سوالات نمازگزاران در خصوص بیماری افسردگی پاسخ و راه حلهای مناسب را به آنان ارائه نمود.

گفتنی است مدیران شبکه های بهداشت و درمان سایر شهرستانهای استان نیز قبل از خطبه های نماز جمعه به ایراد سخنرانی در رابطه با شعار هفته سلامت( یکم لغایت هفتم اردیبهشت ماه) امسال پرداختند.