برگزاری مراسم جشن ازدواج دانشجویی در دانشگاه دوشنبه، 25 اردیبهشت 1396

مراسم جشن ازدواج 48 زوج از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کردستان با حضور جمع کثیری از مسئولین دانشگاه، دانشجویان و خانواده های آنان در تالار ابن سینا دانشکده پزشکی سنندج برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب دا، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن تبریک به دانشجویان ، گفت: از دیدگاه پیامبر اسلام ( ص) هیچ بنایی محبوبتر از ازدواج نیست و برای انتخاب همسر در وهله اول باید به خود مراجعه کرد و هر شخص بر اساس اولویت بندی های خویش تصمیم بگیرد.

حجت الاسلام و المسلمین عارضی با تاکید بر دین بعنوان ملاک سنجش اولویتها، افزود پیامبر اکرم ( ص) فرموده است: زیبایی را بر دینداری ترجیح ندهید چرا که علی رغم زیبایی ظاهر که گذرا و موقتی است، دینداری سبب تداوم زندگی و حفظ بنیان  خانواده هاست.

وی اظهار داشت: هدف از برگزاری این مراسم ، ترویج ازدواج دانشجویی و تشویق جوانان به ازدواج آسان می باشد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز با اشاره به ازدواج بعنوان رویدادی در مسیر تکامل انسان، گفت: مسیر تکامل انسان به تنهایی قابل پیمودن نیست و زوجین با تعهد و اشتیاق به زندگی بایستی تمامی خوشی ها و ناخوشی های این مسیر را طی نموده و با هم به کمال برسند.

دکتر محمد جعفر رضایی در پایان افزود: برای تمامی زوجین جوان علی الخصوص زوجین دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی کردستان که با یکدیگر پیمان شروع به زندگی بسته اند آرزوی خوشبختی و عاقبت به خیری دارم.

موسیقی، تئاتر، مسابقه ، اجرای برنامه های متنوع و شاد ، تعلق وام خرید کالا به مبلغ 10 میلیون تومان و اهداء هدیه به 48 زوج دانشجو از طرف نماینده ولی فقیه در استان کردستان،  ریاست دانشگاه و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری از دیگر برنامه های این مراسم بود که با اجرای رامین مفتیان مجری مطرح صدا و سیما برگزار شد.