نشست رئیس دانشگاه با اعضاء هیئت علمی و کارکنان دانشکده پرستاری و مامایی سه‌شنبه، 26 اردیبهشت 1396

نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اعضاء هیئت علمی و کارکنان دانشکده پرستاری و مامایی سنندج در سالن اجتماعات این دانشکده برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار وب دا، در این جلسه که با حضور معاون آموزشی، مدیر روابط عمومی ، اساتید و کارکنان گروه پرستاری و مامایی دانشگاه برگزار شد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با تاکید بر ایجاد انگیزه بعنوان مهمترین فاکتور در پیشبرد برنامه های دانشکده، گفت: حفظ جایگاه و ارزش دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی جزء رسالت اساتید این گروه ها می باشد و باید به آنان شأن و شخصیت لازم داده شود.

دکتر سیامک واحدی همچنین بر مباحث بازنگری چارت سازمانی، اجرای کوریکولوم شیفت در گردش دانشکده، در نظر گرفتن امکانات رختکن و اتاق استراحت مناسب برای دانشجویان تمامی رشته ها در مراکز پزشکی و بیمارستانها و رعایت پوشش دانشجویان مطابق با دستور های ابلاغی کشور تاکید کرد.

وی همچنین ضمن بازدید از بخش های مختلف دانشکده، رهنمودهای لازم در مورد بازسازی فضای فیزیکی و رفع مشکلات ساختمانی و تاسیساتی را ارائه نمود.

در ابتدای این نشست نیز دکتر محمد فتحی رئیس دانشکده پرستاری و مامایی به ارائه گزارشی از وضعیت و مشکلات موجود در دانشکده، برنامه پیشنهادی پنج سال آینده و کوریکولوم جدید پرستاری پرداخت.

در ادامه هریک از اساتید و کارکنان دانشکده پیشنهادات و نقطه نظرات خود را در جهت ارتقاء سطح دانشکده و رفع مشکلات موجود بیان نمودند.