برگزاری اولین جلسه ستاد اجرایی طرح تحول نظام سلامت در دانشگاه چهارشنبه، 27 اردیبهشت 1396

اولین جلسه ستاد اجرایی طرح تحول نظام سلامت در سال 1396 ، با هدف بررسی نحوه اجرای برنامه های طرح تحول نظام سلامت در سطح استان کردستان در سالن جلسات ستاد دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب دا، در این جلسه که با حضور اعضای کارگروه ستاد اجرایی طرح تحول نظام سلامت در دانشگاه شامل رئیس، معاونین و مدیران ستادی دانشگاه  علوم پزشکی کردستان، رؤسای سازمان های بیمه گر، رؤسای بیمارستان های کوثر و توحید سنندج تشکیل گردید، روند اجرایی و محورهای هفتگانه بسته های برنامه طرح تحول نظام سلامت در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.

وضعیت برنامه های مقیمی در تعدادی از بیمارستان ها، فعال نمودن خدمات دندانپزشکی در مرکز پزشکی کوثر و بررسی بیمارستان های 724 ( درمان حاد سکته های مغزی) از جمله دستورالعمل های این جلسه بود.

جلسات ستاد اجرایی طرح تحول نظام سلامت به صورت مستمر در دانشگاه علوم پزشکی کردستان جهت بررسی مسائل و مشکلات این طرح و ارائه راهکارهای لازم تشکیل می‌شود.

گفتنی است طرح تحول نظام سلامت در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی کردستان همزمان با سراسر کشور از پانزدهم اردیبهشت‌ماه سال 1393 به اجرا در آمده است و در بازدیدهای مختلفی که مسئولان استانی و ستادی از روند اجرای این طرح در بیمارستان‌های تابعه داشته اند، میزان رضایتمندی بیماران بستری و همراهان آنها مطلوب ارزیابی شده است  .