کمک خیر نیکوکار به بیمارستان امام حسین (ع) بیجار پنجشنبه، 28 اردیبهشت 1396

خیر نیکوکار دکتر ایرج محبی متخصص بیماری های داخلی و معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه اقدام به اهداء مبلغ یکصد و پنجاه میلیون ریال وجه نقد به بیمارستان امام حسین بیجار ( ع) نمود.

به گزارش وب دا، این مبلغ اهدایی توسط خیر نیک اندیش عرصه سلامت جهت خرید تجهیزات پزشکی و هزینه کرد برای بخش های مختلف بیمارستان به منظور ارتقاء سطح خدمات بیمارستان امام حسین ( ع)  بیجار صرف گردید.

این تجهیزات شامل یک دستگاه هولتر ECG، تشک بستری و بالشت به تعداد هشت تخت ، ست کرایو زنان مدل C604 یک ست، پایه سرم ، آمبوبگ PVC بزرگسال، گوشی معاینه، واکر، فشار سنج عقربه ای اطفال، یک دستگاه چاپگر لیزری و دو دستگاه رگ یاب می باشد.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن تشکر و تقدیر فراوان از این خیر ارجمند از تمامی خیرینی که با کمک به حوزه سلامت موجبات تسهیل در درمان بیماران را فراهم می آورند، قدردانی می نماید.