برگزاری اولین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه یکشنبه، 25 تیر 1396

اولین جلسه هیئت ممیزه مستقل دانشگاه علوم پزشکی کردستان در سالجاری در محل سالن جلسات دفتر رئیس دانشگاه در مجموعه پردیس برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار وب دا ، در این جلسه رئیس مرکز امور هیئت علمی ، رئیس اداره هیئت ممیزه و رئیس اداره نخبگان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان و سایر اعضای هیئت ممیزه دانشگاه حضور داشتند.

رئیس مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ضمن ابراز خرسندی و تبریک به مناسبت استقلال و کسب مجوز هیئت ممیزه دانشگاه، گفت: از تلاش های مجدانه و پیگیرانه رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان، معاون آموزشی جهت کسب این مجوز و حضور اعضای هیئت علمی در این سنگر مهم و سرنوشت ساز برای دانشگاه قدردانی کرد.

دکتر سید علی حسینی با اشاره به وظیفه و تکلیف مهم این اعضاء، افزود: اعضای هیئت ممیزه دانشگاه با جذب و ارتقاء اساتید و مشخص نمودن مبنا و ملاک این ارتقاء ، سطح علمی دانشگاه و همچنین اساتید آینده را تعیین می نمایند.

وی اظهار داشت: در آیین نامه وزارتی کف و حداقل ملاک ها جهت ارتقاء اساتید و تبدیل وضعیت آنان در نظر گرفته شده است اما اعضاء هیئت ممیزه مستقل دانشگاه خود می توانند با توجه به نیاز سنجی های دانشگاه و با در نظر گرفتن جوانب مختلف و بر اساس آیین نامه و شیوه نامه داخلی تحت نظارت ریاست دانشگاه و بحث و تبادل نظر، تصمیمات لازمه را اتخاذ نمایند.

رئیس مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت همچنین با تاکید بر احترام و پایبند بودن به تصمیمات نهایی هیئت ممیزه و عدم انتقال تصمیمات و دغدغه های این هیئت به بیرون، اضافه نمود: اصل مهم و دغدغه ما رعایت چهارچوب از نظر جوانب مختلف علمی، حرفه ای، اخلاقی، انسانی در جهت احقاق حق متقاضیان و تربیت اساتید توانا و با سطح علمی بالا می باشد.

در ابتدای این نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز ضمن خیرمقدم و قدردانی از همکاری دست اندرکارن اعطای مجوز هیئت ممیزه مستقل به دانشگاه، این امتیاز را یکی از شاخصه های مهم توسعه یافتگی و سبب بلوغ علمی دانشگاه دانست.

دکتر سیامک واحدی با تاکید بر اهمیت آموزش، افزود: تمامی مشکلات حوزه های پژوهش، درمان، بهداشت و سایر حوزه های دیگر دانشگاه بوسیله ارتقاء سطح آموزش دهندگان بصورت کیفی ، قابل حل می باشد.

وی با بیان اینکه باید در تصمیم گیری ها ایمان و وجدان مقدم بر همه چیز باشد، اظهار داشت: در این هیئت از یک سو جهت محروم ننمودن دانشگاه از بکارگیری اساتید  و مدرسان خوب به دلایل بسیار جزئی باید سهل گیری نمود و از سوی دیگر جهت لوث ننمودن این جایگاه به دلیل سفارش و توصیه دوستان و آشنابازی و نیز مقابله با فشارها و درخواست های غیرمنطقی باید سخت گیری کرد.

در ادامه رئیس اداره هیئت ممیزه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز به بیان آیین نامه، ضوابط و مقررات رسمیت جلسه، حضور اعضاء، حد نصاب رأی گیری در مورد پرونده هایی که مطرح شده اند با احتساب رای ممتنع همانند رای مخالف، شرایط تمدید دوره و ... بر اساس آیین نامه جدید پرداخت.

لازم به ذکر است در پایان این جلسه پرونده های متقاضی ارتقای مرتبه علمی، تبدیل وضعیت و احتساب سنوات آموزشی اعضای هیئت علمی واجد شرایط  دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.