تقدیر وزیر بهداشت از معاون درمان دانشگاه دوشنبه، 26 تیر 1396

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دکتر هومن قصری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان به جهت تلاش های صادقانه در راستای محقق شدن اهداف متعالی دولت و نظام جمهوری اسلامی در عرصه سلامت قدردانی کرد.

به گزارش وب دا، دکتر سید حسن هاشمی در متن این لوح تقدیر آورده است:

تحول در نظام سلامت با سه رویکرد حفاظت مالی از مردم، ایجاد عدالت در دسترسی به خدمات سلامت و نیز ارتقاء کیفیت خدمات این حوزه اجرا شد تا تحقق سیاست های کلی مقام معظم رهبری و ارتقاء مورد انتظار در نظام سلامت را شاهد باشیم. اگرچه جلب رضایت مردم و رسیدن به این اهداف با فراز و نشیب های فراوان همراه شد اما علی رغم تمام کارشکنی ها و مخالفت ها، طرح تحول سلامت، امروز با صلابت تر از دیروز خود همچنان استوار، برای کاستن از رنج بیماران می کوشد و اکنون 4 سال است که خداوند توفیق تلاش در راستای تحول بزرگ خدمت انسانی در حوزه سلامت را به ما ارزانی داشته است.

خدای را شاکرم که نعمت خدمت به ایران زمین در سایه درایت، تدبیر، مهر و امید و با وجود یارانی همدل چون شما نصیبمان گردید. امید آن دارم که این تلاش و همت در جهت کاستن از رنج بیماران، در کارنامه عمل ما ثبت و در روز رستاخیز ما را در مقابل معبود عالمیان سرافراز گرداند.

بدین وسیله از تلاش های صادقانه شما در محقق شدن اهداف متعالی دولت و نظام جمهوری اسلامی در عرصه سلامت قدردانی نموده و سربلندی و سلامتی شما را از ایزد منان خواستارم.