برگزاری کارگاه آموزشی حمایت تنفسی با تأکید بر کار با دستگاه ونتیلاتور در دانشگاه چهارشنبه، 18 مرداد 1396

کارگاه آموزشی حمایت تنفسی با تأکید بر کار با دستگاه ونتیلاتور در سالن اجتماعات ستاد دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار گردید.

به گزارش وب دا، در این کارگاه نمایندگان شرکت احیاء درمان در تهران، جمعی از کارشناسان تجهیزات پزشکی ، پرسنل پرستاری و بیهوشی ستادی و مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کردستان حضور داشتند.

در ابتدای جلسه رئیس اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان به ارائه مطالبی در خصوص اهمیت دستگاه ونتیلاتور ، نحوه صحیح کاربری و نگهداشت تجهیزات پزشکی پرداخت.

رزیتا مرادی افزود: این دستگاه در عرصه تنفس مصنوعی شاهکار جدید تولید داخل شرکت احیاء درمان با جدیدترین فن آوری ها در زمینه مدهای تنفسی و طراحی خیره کننده می باشد .

مدرس اعزامی شرکت احیاء درمان پیشرفته تهران در این کارگاه ، گفت: توربینی داخلی با زمان پاسخگویی بسیار سریع و تولید فلوی پیوسته تا 250 لیتر بر دقیقه، تعداد وسیعی از مدهای پیشرفته و قابلیتهای تنفسی (نظیر PC-APRV، VC-MMV، Autoflow) را به ارمغان آورده و به لطف توربین، توان منحصر به فردی در ارائه تنفس خود به خودی بدون "استرس" با "زمان پاسخگویی تریگر" فوق العاده سریع دارد.

دکتر امیر واحدیان عظیمی افزود: مفهوم "تنفس آزادانه" به بیمار امکان تنفس در هر زمان و هر مد، در کلیه مدهای حجمی (یا حجم ثابت) امکان تنفس آزاد در حداقل فشار ممکن فراهم می گردد.

وی با بیان اینکه میزان بالای فلوی تولیدی توسط توربوفن داخلی دستگاه، توانایی خیره کننده ای در زمینه ارائه تنفس به آن می دهد، اظهار داشت: نرم افزار پیشرفته و در عین حال آسان دستگاه در جهت کاستن مراحل کاری به یک شکل استاندارد هنگام استفاده به کاربر حس اعتماد بخشیده و زمان یادگیری را کاهش می دهد.

مدرس کارگاه در پایان به بررسی و شرح مفاهیم پایه ای و کلیدی در دستگاه ونتیلاتور ، انواع مدهای تنفسی و نحوه انتخاب آن متناسب با شرح حال بیمار و دستور پزشک پرداخت.

گفتنی است دوره آموزشی فوق، با پاسخ به سوالات مطرح شده از سوی پرسنل شرکت کننده و جمع بندی موضوعات مورد بحث خاتمه یافت.