رهبری

بدنه خبر

برگزاری کارگاه آموزشی تعیین باقی مانده سموم در مواد غذایی و محصولات کشاورزی شنبه، 11 شهریور 1396

کارگاه آموزشی اندازه گیری باقیمانده سموم در مواد غذایی و گیاهی توسط GC-MS در تاریخ 22/5/96 با حضور جمعی از کارشناسان آزمایشگاه­های کنترل غذا و دارو استان­های همدان، کرمانشاه، ایلام و کردستان در آزمایشگاه کنترل موادغذایی، معاونت غذا و داروی استان کردستان برگزار شد. در ابتدای جلسه، مقدمه­ای در مورد معرفی انواع سموم، روشهای بهینه­ی آماده سازی نمونه و استخراج و اندازه­گیری سموم توسط خانم دکتر کرانی ارائه و پس از آن مراحل آماده سازی نمونه، تعریف شرایط دستگاه جهت این اندازه­گیری و تزریق نمونه به دستگاه به صورت عملی توسط ایشان در آزمایشگاه این معاونت آموزش داده شد. در پایان آقای مهندس ذره بین مدیر آزمایشگاه با بیان این مطلب که امیدواریم برگزاری این جلسات آموزشی در دانشگاه های قطب سوم ادامه یابد خواستار همکاری مستمر بین این دانشگاه ها و تبادل نمونه های CRM شد.

 
پورتال اخبار