به همت واحد سلامت جوانان،نوجوانان و مدارس مرکز بهداشت شهرستان دهگلان و اداره ورزش و جوانان همایش ازدواج سالم و مناسب پنج شنبه مورخ 9/6/96 در سالن اجتماعات ارشاد اسلامی برگزار گردید. شنبه، 11 شهریور 1396

به همت واحد سلامت جوانان،نوجوانان و مدارس مرکز بهداشت شهرستان دهگلان و اداره ورزش و جوانان   همایش ازدواج سالم و مناسب پنج شنبه  مورخ 9/6/96 در سالن اجتماعات ارشاد اسلامی برگزار گردید.در این  همایش معاون محترم فرماندار،ریاست محترم شبکه بهداشت،ریاست محترم هلال احمر،ریاست محترم اداره ورزش و جوانان ،ریاست محترم کمیته امداد،مدیریت محترم اداره آموزش و پرورش ،بخشدار مرکزی و حضور داشتند.

آقای محمد محمدی معاون محترم فرمانداری  در این همایش ضمن تبریک عید سعید قربان گفت: ازدواج به یک مشکل حاد اجتماعی تبدیل شده است و طی 10 سال اخیر سن ازدواج در حال افزایش است که مسوولان سیاسی و نظام سلامت کشور باید به آن توجه کنندو سیاست های جمعیتی ابلاغی توسط رهبر معظم را مد نظر قرار دهند.

وی با بیان اینکه جوانان ما برای زندگی در جامعه فعلی، آموزش ندیده اند، خاطرنشان کرد: زندگی در جامعه نیاز به آموزش های بهنگام و مناسب دارد که اگر اکنون غفلت کنیم ، مشکلات مسائل جمعیتی و مشکل حاد اجتماعی افزایش خواهد یافت.

در ادامه آقای سیفی کارشناس سلامت روان مرکز بهداشت  در خصوص انتخاب همسر و نگاه و هدف جوانان از ازدواج مطالب ارزنده ای را عنوان نمودند من جمله مراحل ازدواج :آشنایی ،نامزدی،عقد رسمی و چگونگی روابط دختر و پسر در هر مرحله ،اصول و معیارهای انتخاب همسر،تطابق سنی دختر و پسر تناسب خانوادگی   تناسب جسمانی و عاطفی و اخلاقی تناسب شخصیتی و غیره .

شایان ذکر است در پایان همایش کمیته امداد با اهدای جوایز نقدی از 20 نو عروس تجلیل نمودند.