کنفرانس علمی منشأ جنینی شیوع بیماری های متابولیک در بالغین سه‌شنبه، 9 آبان 1396
کنفرانس علمی منشأ جنینی شیوع بیماری های متابولیک در بالغین با حضور و سخنرانی پروفسور فرحناک اسدی  واستقبال متخصصین،پرسنل درمانی،دانشجویان  در سالن آمفی تئاتر مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی بعثت و سنندج برگزار گردید.

جناب آقای پروفسور فرحناک اسدی فوق تخصص نفرولوژی کودکان و استاد دانشگاه راش در شیکاگو امریکا با اشاره به عوامل ژنتیکی و محیطی بعنوان دو عامل مؤثر در ایجاد بیماریها، گفت: امروزه طب در تمام دنیا در جهت پیشگیری از بیماری های غیرواگیر مانند فشارخون، مرض قند، چاقی، بیماری های قلب و عروق و کلیوی و ... حرکت می نماید.

پروفسور فرحناک اسدی افزود: پیشگیری از بیماری های غیرواگیر در دوره های قبل از تولد، بعد از تولد، شیرخوارگی، طفولیت و بلوغ دارای اهمیت زیادی می باشد.

وی با بیان اینکه طبق آخرین آمار اعلام شده 80% خانم های ایرانی چاق هستند، اظهار داشت: مادران باردار طی دوران حاملگی باید با رعایت الگوی تغذیه مناسب و سالم، مصرف میوه جات و سبزیجات، استنشاق هوای پاک، ورزش کردن و داشتن پیاده روی روزانه به میزان 30 تا 40 دقیقه ، خودداری از مصرف قند، نمک و چربی زیاد، خواب کافی و نداشتن استرس از ابتلاء به بیماری های غیرواگیر بویژه چاقی که منشأ بیماری هایی چون فشار خون، دیابت، نارسایی قلبی، عروقی ، کلیوی و سکته مغزی است جلوگیری نمایند.
گفتنی است این کنفرانس دارای امتیاز آموزش مداوم جهت گروه های هدف بود.                                                                               در پایان کنفرانس  پروفسور اسدی از اورژانس کودکان  ،بخش  کوذکان وواحد دیالیز صفاقی دیدن نمودند . و سپس جهت دستیاران کودکان  یک کلاس آموزشی به صورت کیس رپورت و معرفی و بحث و گفتگو درباره  2بیمار   با مشکلات نفرولوژی را برگزار نمودند

منبع: روابط عمومی مرکز پزشکی آموزشی و درمانی بعثت