اعزام تیم های بهداشتی دانشگاه به مناطق زلزله زده کرمانشاه دوشنبه، 22 آبان 1396
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از اعزام تیم های بهداشتی، درمانی و تجهیزات بیمارستانی به استان کرمانشاه خبر داد .
یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، 12 دستگاه آمبولانس،  یک باب بیمارستان صحرایی مجهز 50 تختخوابی، 15 نفر پرستار، 25 نفر تکنسین فوریتهای پزشکی، 3 نفر تکنسین هوشبری، 2 نفر تکنسین اتاق عمل،  3 نفر کارشناس علوم آزمایشگاهی، 3 تیم بهداشت محیط ، 3 تیم مامایی و یک تیم بیماریها می باشد.
همچنین 10 تیم پزشک عمومی ، دو نفر متخصص جراح و دو نفر متخصص طب اورژانس جهت امدادرسانی به کرمانشاه اعزام شدند.
یک کامیون دارو و ملزومات و تجهیزات بیمارستانی ، کامیون سوخت رسان و چند تخته چادر از جمله تجهیزات اعزامی به کرمانشاه و شهرهای جوانرود ، ثلاث و سرپل ذهاب بود. بیمارستان صحرایی مجهز 50 تختخوابی نیز به شهرستان سرپل ذهاب جهت امدادرسانی به مصدومین حادثه اعزام گردید.

گفتنی است بیمارستانهای استان آماده پذیرش بیماران و مصدومین زلزله استان کرمانشاه می باشند.