برگزاری جلسه مدیریت بحران شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروآباد سه‌شنبه، 23 آبان 1396

مورخ بیست و دوم آبانماه جلسه کمیته مدیریت بحران شهرستان با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان، رئیس مرکز بهداشت شهرستان و مسئولین واحدهای بهداشتی شبکه بهداشت و درمان، مدیرومسئولین بخشهای مختلف بیمارستان شهید چمران، پرسنل فوریتهای پزشکی و کلیه کمیته های مدیریت بحران شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروآباد در محل بیمارستان شهید چمران سروآباد برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروآباد در این جلسه ایوب غلامی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروآباد ضمن تسلیت به جان باختگان هموطن و آرزوی صبر برای خانواده آنان از حضور و آمادگی پرسنل بیمارستان، فوریتهای پزشکی 115 مستقر در سروآباد و حسین آباد، پرسنل مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری که دقایقی پس از وقوع زلزله شب گذشته که در ساعت 21:48 شب مورخ بیست و یکم آبانماه در شهرستان سروآباد و دیگر شهرهای استان و بویژه در استان همجوار کرمانشاه رخ داد تقدیر و تشکر کرد و اظهار داشتند باتوجه به این که زمان و مکان در بحرانی مانند زلزله مشخص نمی‌باشد لازم است که برابر برنامه‌ریزی بعمل آمده کلیه واحدها در آمادگی کامل بوده و به موقع خدمات‌رسانی نمایند.

ایشان در ادامه افزودند که مسئولین واحدهای مختلف امکانات را بررسی و درصدد رفع کمبودها و نواقصات باشند. ایوب غلامی اضافه نمودند که مراجعین به بیمارستان شهید چمران به دلیل ترس و اضطراب بوده و خوشبختانه هیچ حادثه جانی نداشته‌ ولی به کلیه حاضرین اعلام نمودند که باید برابر دستورالعمل‌ها و اطلاعیه‌های رسیده از دانشگاه اقدام نمایند.

ایشان در پایان برهماهنگی و آمادگی چه از نظر نیروی انسانی و چه از نظر تجهیزاتی و پشتیبانی تأکید نمودند.

منبع: روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروآباد