برگزاری مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه سه‌شنبه، 14 آذر 1396

به مناسبت 16 آذر مراسم بزرگداشت روز دانشجو در سالن ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار وب دا، در این مراسم که با حضور رئیس، معاونین، مدیران، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار شد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن گرامیداشت میلاد نبی اکرم(ص) و تولد حضرت امام صادق(ع) و همچنین تبریک روز دانشجو به اساتید، خانواده ها و دانشجویان، به بیان تاریخچه ای از روز 16 آذر و حوادث آن زمان پرداخت.

دکتر سیامک واحدی با بیان اینکه فارغ التحصیلی پایان دانشجویی نیست، افزود: فارغ التحصیلی یک مقطع و پله است و باید علم و عمل با هم همسان سازی شوند و دانشجویان با داشتن ذهن بیدار و پویا با هیجان و انرژی مثبت افکار و نظرات خود را در شرایط مناسب بیان نمایند.

وی دانشجویان را به تشکیل شورای دانشجویی جهت اعتلا و هدایت فعالیت های دانشجویان و پرداختن به حقوق و منافع آنان تشویق کرد.

رئیس دانشگاه اضافه کرد: شورای دانشجویی باید با داشتن ارتباط مناسب و مستمر با مسئولین، نتایج فعالیت و خدمات آنان را در دانشگاه منعکس نمایند.

دکتر واحدی همچنین بر تشویق دانشجویان به انجام کار سیاسی و پرهیز از سیاسی کاری کردن، تشکیل کانون دانش آموختگان جهت ارتباط فارغ التحصیلان در آینده با همدیگر، انجام کار جهادی در رابطه با زلزله زدگان، درختکاری و ایجاد فضای مناسب برای آیندگان،  تامین نیروی انسانی مراکز درمانی بر اساس دستوالعمل وزارت متبوع و در قالب برگزاری آزمون استخدامی، ارائه خدمات پزشکی و دندانپزشکی به کارکنان و دانشجویان دانشگاه و برپایی دو کلاس آموزش قرآن و زبان انگلیسی در هر دانشکده تاکید کرد.

وی در پایان از دانشجویان خواست پایبند به خدا، معنویات و وطن پرستی باشند و با داشتن لبخند بر چهره بعنوان هدیه ای بدون هزینه با حلم و بردباری در قالب رعایت ادب و اخلاق در کلام، پوشش و رفتار به بیان نظرات و ایده های سازنده خود بپردازند.

در ادامه وریا اسدی یکی از کارکنان هنرمند دانشگاه علوم پزشکی کردستان لوح یادبود خود را که در جشنواره قرآن و عترت بعنوان مقام اول کسب کرده بود به دکتر واحدی رئیس دانشگاه اهدا نمود.

اجرای کلیپ، قرائت بیانیه و مطالبات دانشجویان توسط نمایندگان تشکل ها و و کانون های دانشجویی و اهداء جوائز به دانشجویان نمونه دانشگاه از دیگر برنامه های پایان بخش این مراسم بود.