پیام تبریک مدیرشبکه بهداشت ودرمان بام ایران به مناسبت روز دانشجو پنجشنبه، 16 آذر 1396
دکتر محمد مظاهری ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو عنوان کرد: شانزدهم آذرماه یادآور رشادتها وایستادگی دانشجویان در برابر نظام سلطه است که با رشادت سینه خود را مقابل تیرهای استعمارگران سپر کرده وبا خون خود نهال انقلاب را آبیاری کردند وفریاد استکبارستیزی را به گوش جهانیان رسانیدند. شانزدهم آذر را باید روز فکر های خلاق واندیشه های نو نامید، چراکه دانشجویان عزیز همواره با استعانت از قران وعترت(ع) وبا تمسک به روح بیدادگری حضورر فعال در تمامی عرصه های علمی وسیاسی واجتماعی دارند وبا تفکرات نو مسیر را روشنی می بخشند وبا بصیرت وآگاهی ومجاهدت در راه کسب علم توانسته اند کشور را در راه پیشرفت قرار دهند ومسیر را هموارتر کنند. دانشگاها ودانشجویان باید بتوانند یک جنبش ویژه و همه جانبه وعمیق را در سطح کشور به وجود آورند تا بتوانند به آرمانهای بزرگ دست یابند ، بدون شک پیشرفت کشور عزیزمان، در سایه سار آرامش مدیون جوانان تحصیلکرده این مرز بوم است که با عزمی راسخ به میدان آمده اند. درپایان شانزدهم آذرماه،روز استکبار ستیزی،آزادگی و تفکرات نو وایدهای خلاقانه را به دانشجویان ودانشگاهیان عزیز تبریک وتهنیت عرض میکنم وعزت وسربلندی وسلامتی را برایشان از درگاه خداوند خواستارم.

منبع: شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بیجار