درخشش کارکنان زن دانشگاه در مسابقات آمادگی جسمانی کارکنان دولت در سنندج دوشنبه، 23 بهمن 1396

مسابقات آمادگی جسمانی کارکنان دولت در 5 رده سنی به مناسبت دهه فجر در سنندج برگزارشد.

به گزارش وب دا، تیم آمادگی جسمانی بانوان دانشگاه علوم پزشکی کردستان، متشکل از پنج نفر در مسابقات آمادگی جسمانی کارکنان ادارات که به مناسبت گرامیداست دهه مبارک فجر در سالن سراج به میزبانی اداره کل ورزش و جوانان برگزار گردید، شرکت کردند.

تیم آمادگی جسمانی بانوان دانشگاه در این رقابتها موفق شدند در سه رده سنی مقام اول را کسب نمایند.

منیره اسماعیلی از شبکه بهداشت و درمان سرو آباد در رده سنی زیر سی سال، نادره دبیقیان از مرکز بهداشت شهرستان سنندج در رده  سنی بالای چهل سال و ازهار احمدی از مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی بعثت سنندج در رده سنی بالای 45 سال بانوان شرکت کننده در این مسابقه بودند.

مربی و سرپرست این تیم خانم منیره جهان بین از ستاد دانشگاه علوم پزشکی کردستان بود.

گفتنی است، نفرات برتر در این رقابتها به مسابقات کشوری که در شهر شیراز برگزار می گردد اعزام خواهند شد.