تشریح عملکرد کمپین " آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای و برچسب اصالت کالا " در دانشگاه سه‌شنبه، 24 بهمن 1396

در راستای فرهنگ سازی و ارائه آموزش های عمومی جهت ارتقاء سواد سلامت جامعه، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان اقدام به برگزاری  کمپین " آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای و برچسب اصالت کالا " بمدت 10 روز در سطح استان نمود.

به گزارش وب دا، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان به تشریح عملکرد این کمپین پرداخت و گفت: کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن توزیع تراکت با موضوع نشانگر رنگی تغذیه ای و برچسب اصالت کالا در بین دانش آموزان به آموزش آنان در سطح مدارس پرداختند.

دکتر کامبیز حسن زاده افزود: آموزش پرسنل بهزیستی شهرستان سنندج ، پرسنل معاونت توانبخشی و معاونت اجتماعی بهزیستی، اعضای بنیاد فرزانگان تحت پوشش بهزیستی، مسئولین مهدهای کودک شهر و روستای شهرستان سنندج و بانوان آرایشگر این شهرستان از جمله برنامه های آموزشی این کمپین بود.

وی همچنین مصاحبه تلویزیونی با شبکه استانی، سخنرانی در جمع دانش آموزان و پرسنل یکی از مدارس شهرستان سنندج، چاپ و توزیع پوستر، تراکت و تبلیغات در تلویزیون شهری در زمینه موضوع کمپین و ارسال پیامهای مجازی جهت استفاده و فرستادن این پیام ها به کارتابل کارکنان دانشگاه را از دیگر عملکرد این معاونت در راستای اهداف کمپین " آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای و برچسب اصالت کالا " برشمرد.