بخشنامه مدت زمان ماندگاری دوغ

بخشنامه مدت زمان ماندگاری دوغ

راهنمای درج نشانگرهای تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

راهنمای درج نشانگرهای تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

درج اطلاعات انبارهای شرکت در سامانه TTAC

درج اطلاعات انبارهای شرکت در سامانه TTAC

امتیاز دهی کاربرگ ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs

امتیاز دهی کاربرگ ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs

آخرین اخبار معاونت

تکذیب اخبار منتشر شده در فضاهای مجازی مبنی بر استامینوفن های کشنده

دکتر کامبیز حسن زاده عنوان کرد عموم مردم شایعات این چنینی که هر چند وقت یکبار در بین مردم و شبکه هی مجازی پخش می شود را باور نکنند...

دوشنبه 2 اسفند 1395

سخنرانی معاون غذا و دارو در مورد تجویز منطقی آنتی بیوتیک ها

دکتر کامبیز حسن زاده معاون محترم غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان روز سه شنبه مورخ 12 بهمن در جلسه ...

شنبه 23 بهمن 1395

برگزاری کنفرانس اصول روش های بهینه انبارداری نوین

کنفرانس علمی یک روزه اصول روش های بهینه انبارداری نوین ...

یکشنبه 10 بهمن 1395

کارگاه آموزشی فارماکوویژیلانس

کارگاه آموزشی فارماکوویژیلانس صبح روز پنجشنبه 951107 در مرکز پزشکی آموزشی و درمانی توحید و با حضور...

یکشنبه 10 بهمن 1395

جلسه فارماکوویژیلانس و تجویز و مصرف منطقی آنتی بیوتیک

جلسه فارماکوویژیلانس و تجویز و مصرف منطقی آنتی بیوتیک در مورخ 30/10/95 در سالن کنفرانس شبکه بهداشت و درمان شهرستان مریوان با حضور نمایندگان معاونت غذا و دارو...

شنبه 2 بهمن 1395

برگزاری کارگاه تخصصی آشنایی با برچسب اصالت کالاهای سلامت محور و قانون مبارزه با قاچاق داروهای نیروزا و مکملهای ورزشی

از خصوصیات برچسب اصالت کالاهای سلامت محور این است که باید بر روی کلیه محصولات خارجی (وارداتی ) باشد...

دوشنبه 20 دی 1395

برگزاری کارگاه آموزشی روش های ارتباط موثر و مبانی مشاوره برای داروسازان

مسئول واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا ودارو، این کارگاه را با محوریت رابطه داروساز و بیمار و تاثیر آن در ارتقاء مراقبت دارویی و سلامت بیمار با همکاری جناب آقای دکتر یوسفی استادیار گروه روانپزشکی دانشگاه...

پنجشنبه 16 دی 1395

تهیه پوستر آموزشی تداخلات دارویی تست های آزمایشگاهی و توزیع و نصب در مراکز درمانی استان

دکتر کامبیز حسن زاده گفت: این پوستر آموزشی جهت بررسی تداخل میان داروها و برخی تست های آزمایشگاهی لازم در برنامه درمانی فرد می باشد...

یکشنبه 12 دی 1395
مطالب مفید حوزه دارو

پیش از عید

توصیه های دارویی و پیشگیری از مسمومیت در استقبال از عید نورروز...

آسم

یک بیماری التهابی مزمن مجاری هوایی بوده...

بایدها و نبایدها درباره مصرف گیاهان دارویی

در کشور ما با وجود تمامی فعالیت ها و تحقیقاتی که در زمینه گیاهان ...

مسمومیت

مسمومیت عبارت از اختلال و آسیبی که توسط مواد سمی در دستگاههای مختلف بدن...

دیابت

دیابت یک بیماری مزمن بوده که با کمبود نسبی یا عدم وجود انسولین در بدن مشخص می شود...

مطالب مفیدحوزه آزمایشگاه

منابع نیترات و نیتریت و اثرات آن بر سلامتی

نیترات و نیتریت در همه جا، محیط زیست، فرآورده های غذایی، سیستمهای فیزیولوژیکی و ...

بررسی فلزات سنگین در آبهای آشامیدنی

اگرچه تعدادی از فلزات سنگین در سلامتی انسان نقش ضروری دارند، اما مصرف بیش از حد آنها تهدیدی برای سلامتی محسوب می شود...

انواع اندیکاتورهای دما- زمان در بسته بندی مواد غذایی

بسته بندی هوشمند تکنولوژی نوینی است ...

بسته بندی تخم مرغ با قابلیت بازیافت سریع

دورانی که ما در آن در حال زندگی هستیم...

افزایش ماندگاری شیر با فناوری نانو

شرکتی در برزیل که در زمینه ...

معرفی معاونت

 تاریخچه معاونت:
 

معاونت غذا و دارو در سال 1385 به منظور نظارت بر دارو و مواد خوراکی ، اشامیدنی –آرایشی و بهداشتی از معاونت درمان جدا گردید و به عنوان یکی از معاونتهای دانشگاه فعالیت های خور را آغاز نمود.

معاونت غذا و دارو کردستان بعنوان یکی از بازو های  اجرائی دانشگاه مسئولیت تامین و ارتقا سلامت و امنیت غذایی ، داروئی و آرایشی و بهداشتی را عهده دار بوده و این ماموریت از طریق ضابطه مند نمودن خدمات ارائه شده در مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی و دارویی، ارایشی و بهداشتی و ارتقاء سطح آگاهی و فرهنگ جامعه در   زمینه غذا و دارو و اطمینان از دسترسی به موقع داروئی مورد نیاز انجام می پذیرد.

مطالب مفید حوزه غذا

باقیمانده آفت کش هادر مواد غذایی:

آفت کش ها به صورت گسترده در صنایع کشاورزی برای جلوگیری از آفات کشاورزی...

زندگی سالم تر با مصرف کمتر "قنـــــد، نمک و چربـــــــــی"

امروزه شاهد افزایش روزافزون مصرف قند و محصولات شیرین هستیم . به تدریج که ذایقه مردم به غذاهای شیرین عادت می کند کارخانجات مواد غذایی نیز روزبه ...

اصلاح الگوی مصرف با نشانگرهای رنگی تغذیه ای

به برچسب های محصولات غذائی که با رنگ های سبز، نارنجی و یا قرمز مشخص شده اند ...

فرآورده های آرایشی و بهداشتی

واردات محصولات آرایشی به ایران از 3 طریق انجام می گیرد ...

روغن ها و چربی ها

روغن ها و چربی ها ضمن تامین انرژی بدن و ویتامین های محلول در چربی وظایف متعددی در فرآیند تولید مواد غذایی و نیز در محصولات غذایی دارند