بخشنامه مدت زمان ماندگاری دوغ

بخشنامه مدت زمان ماندگاری دوغ

راهنمای درج نشانگرهای تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

راهنمای درج نشانگرهای تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

درج اطلاعات انبارهای شرکت در سامانه TTAC

درج اطلاعات انبارهای شرکت در سامانه TTAC

امتیاز دهی کاربرگ ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs

امتیاز دهی کاربرگ ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs

آخرین اخبار معاونت

پایش و پالایش برچسب گذاری در استان کردستان

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در جلسه هماهنگی طرح ملی بررسی برچسب گذاری گفت: پایش و پالایش لیبل محصولات از وظایف مهم معاونت های غذا و دارو می باشد...

دوشنبه 22 خرداد 1396

کشف و ضبط محموله ای شامل انواع مکمل های چاقی و تقویت قوای جنسی از نوع غیر مجاز

در تاریخ 2/3/96 کارشناسان اداره نظارت و بازرسی فرآورده های طبیعی،سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو با همکاری مدیریت نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی کردستان ...

پنجشنبه 11 خرداد 1396

برگزاری کارگاه اصول روش های نگهداری و توزیع فرآورده ها در زنجیره سرد

کارگاه یک روزه اصول روش های نگهداری و توزیع فرآورده ها در زنجیره سرد در روز چهارشنبه مورخ 1396/03/10 با حضور کارشناس معاونت غذا و دارو ...

چهارشنبه 10 خرداد 1396

کارگاه آموزشی کاهش قند، نمک و چربی در صنایع غذایی

انواع جایگزین های قند، نمک و چربی در صنایع غذایی، روش های تغییر فرمولاسیون و کاهش مخاطرات سلامتی در کارگاه یک روزه با حضور مسئولین فنی کارخانجات استان کردستان تشریح شد...

شنبه 6 خرداد 1396

دکتر کامبیز حسن زاده از چاپ اولین نسخه از فصلنامه علمی و تخصصی ساریژ خبر داد

دکتر کامبیز حسن زاده از چاپ اولین نسخه از فصلنامه علمی و تخصصی ساریژ خبر داد و گفت: در این فصلنامه برآنیم گامی هرچند کوچک در راه آموزش و اطلاع رسانی فعالان عرصه غذا و دارو برداریم...

شنبه 6 خرداد 1396

کارگروه داروسازان بیمارستانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان

اولین کارگروه داروسازان بیمارستانی در سال 1396 به همت واحد مراقبت دارویی با حضور معاون غذا ودارو، روسای بیمارستان ها...

پنجشنبه 28 اردیبهشت 1396

برگزاری اولین جلسه کارگروه پیشگیری ومبارزه با قاچاق محصولات سلامت محور

اولین جلسه کارگروه پیشگیری و مبارزه با قاچاق محصولات سلامت محور استان در تاریخ13/2/96 با حضور جناب آقای میرزایی معاون محترم استاندار و دبیر کمیسون برنامه ریزی...

شنبه 23 اردیبهشت 1396

اولین جلسه کارگروه (کشوری)عرضه فرآورده های طبیعی،سنتی و مکمل

اولین جلسه کشوری کارگروه عرضه فرآورده های طبیعی،سنتی و مکمل با حضور جناب آقای دکتر حسن زاده معاون محترم غذا و دارو...

پنجشنبه 14 اردیبهشت 1396
مطالب مفید حوزه دارو

بیماری هاری

نکاتی در خصوص درمان بیماری هاری...

پیشگیری و درمان بیماران مبتلا به وبا

مراحل رسیدگی به بیماران مبتلا به وبا.....

توصیه های مرتبط با روزه داری و مصرف داروها

با فرا رسیدن ایام رمضان امیدواریم که تمامی مسلمانان توفیق ادای این فریضه الهی را داشته باشند. برای هموطنانی که به دلیل ابتلا به بیماری، دارو مصرف می نمایند...

برنامه کشیک داروخانه های استان

برنامه کشیک داروخانه های استان در ایام تعطیلات نوروزی....

پیش از عید

توصیه های دارویی و پیشگیری از مسمومیت در استقبال از عید نورروز...

مطالب مفیدحوزه آزمایشگاه

روشهای تعیین کیفیت پروتئین گندم و آرد

مقدار پروتئین گندم بین 6 تا 20 درصد در نوسان می باشد و بستگی به واریته و نوع گندم و شرایط محیطی گندم...

منابع نیترات و نیتریت و اثرات آن بر سلامتی

نیترات و نیتریت در همه جا، محیط زیست، فرآورده های غذایی، سیستمهای فیزیولوژیکی و ...

بررسی فلزات سنگین در آبهای آشامیدنی

اگرچه تعدادی از فلزات سنگین در سلامتی انسان نقش ضروری دارند، اما مصرف بیش از حد آنها تهدیدی برای سلامتی محسوب می شود...

انواع اندیکاتورهای دما- زمان در بسته بندی مواد غذایی

بسته بندی هوشمند تکنولوژی نوینی است ...

بسته بندی تخم مرغ با قابلیت بازیافت سریع

دورانی که ما در آن در حال زندگی هستیم...

افزایش ماندگاری شیر با فناوری نانو

شرکتی در برزیل که در زمینه ...

معرفی معاونت

 تاریخچه معاونت:
 

معاونت غذا و دارو در سال 1385 به منظور نظارت بر دارو و مواد خوراکی ، اشامیدنی –آرایشی و بهداشتی از معاونت درمان جدا گردید و به عنوان یکی از معاونتهای دانشگاه فعالیت های خور را آغاز نمود.

معاونت غذا و دارو کردستان بعنوان یکی از بازو های  اجرائی دانشگاه مسئولیت تامین و ارتقا سلامت و امنیت غذایی ، داروئی و آرایشی و بهداشتی را عهده دار بوده و این ماموریت از طریق ضابطه مند نمودن خدمات ارائه شده در مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی و دارویی، ارایشی و بهداشتی و ارتقاء سطح آگاهی و فرهنگ جامعه در   زمینه غذا و دارو و اطمینان از دسترسی به موقع داروئی مورد نیاز انجام می پذیرد.

مطالب مفید حوزه غذا

باقیمانده آفت کش هادر مواد غذایی:

آفت کش ها به صورت گسترده در صنایع کشاورزی برای جلوگیری از آفات کشاورزی...

زندگی سالم تر با مصرف کمتر "قنـــــد، نمک و چربـــــــــی"

امروزه شاهد افزایش روزافزون مصرف قند و محصولات شیرین هستیم . به تدریج که ذایقه مردم به غذاهای شیرین عادت می کند کارخانجات مواد غذایی نیز روزبه ...

اصلاح الگوی مصرف با نشانگرهای رنگی تغذیه ای

به برچسب های محصولات غذائی که با رنگ های سبز، نارنجی و یا قرمز مشخص شده اند ...

فرآورده های آرایشی و بهداشتی

واردات محصولات آرایشی به ایران از 3 طریق انجام می گیرد ...

روغن ها و چربی ها

روغن ها و چربی ها ضمن تامین انرژی بدن و ویتامین های محلول در چربی وظایف متعددی در فرآیند تولید مواد غذایی و نیز در محصولات غذایی دارند