بخشنامه مدت زمان ماندگاری دوغ

بخشنامه مدت زمان ماندگاری دوغ

راهنمای درج نشانگرهای تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

راهنمای درج نشانگرهای تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

درج اطلاعات انبارهای شرکت در سامانه TTAC

درج اطلاعات انبارهای شرکت در سامانه TTAC

امتیاز دهی کاربرگ ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs

امتیاز دهی کاربرگ ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs

آخرین اخبار معاونت

برگزاری کارگاه تخصصی آشنایی با برچسب اصالت کالاهای سلامت محور و قانون مبارزه با قاچاق داروهای نیروزا و مکملهای ورزشی

از خصوصیات برچسب اصالت کالاهای سلامت محور این است که باید بر روی کلیه محصولات خارجی (وارداتی ) باشد...

دوشنبه 20 دی 1395

برگزاری کارگاه آموزشی روش های ارتباط موثر و مبانی مشاوره برای داروسازان

مسئول واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا ودارو، این کارگاه را با محوریت رابطه داروساز و بیمار و تاثیر آن در ارتقاء مراقبت دارویی و سلامت بیمار با همکاری جناب آقای دکتر یوسفی استادیار گروه روانپزشکی دانشگاه...

پنجشنبه 16 دی 1395

تهیه پوستر آموزشی تداخلات دارویی تست های آزمایشگاهی و توزیع و نصب در مراکز درمانی استان

دکتر کامبیز حسن زاده گفت: این پوستر آموزشی جهت بررسی تداخل میان داروها و برخی تست های آزمایشگاهی لازم در برنامه درمانی فرد می باشد...

یکشنبه 12 دی 1395

کاهش 37 درصدی کمبود های دارویی آبان ماه در استان نسبت به مهر ماه سال جاری

مدیر تحقیق و توسعه معاونت غذا دارو دانشگاه اعلام کرد: با تلاش های مستمر کارکنان این واحد، اقلام کمبود دارویی در استان در آبان ماه نسبت به مهر ماه 37 درصد کاهش یافته...

یکشنبه 5 دی 1395

برگزاری سومین جلسه ستاد توزیع دارویی سال 1395 معاونت غذا و دارو کردستان

سومین جلسه ستاد توزیع دارویی معاونت غذا و دارو کردستان در مورخ 95/09/28 با حضور معاون غذا و دارو، مدیران محترم شرکت های توزیع دارویی فعال در سطح استان، مدیر و کارشناسان دارویی معاونت تشکیل گردید....

دوشنبه 29 آذر 1395

برگزاری کارگاه آموزشی داروهای تزریقی

اولین کارگاه آموزشی دانشجویان پرستاری، مامایی، اتاق عمل و هوشبری توسط واحد مراقبت های دارویی معاونت غذا و دارو برگزار شد.

شنبه 20 آذر 1395

بازدید سر زده معاون غذا دارو از شبکه بهداشت و درمان مریوان

معاون غذا و داروی دانشگاه، مدیر نظارت بر امور دارو و مواد مخدر و کارشناسان دارویی معاونت غذا و دارو روز شنبه مورخه 6 آذر از داروخانه و بخش های مختلف بیمارستان های فجر وبوعلی شهرستان مریوان بازدید کردند...

سه‌شنبه 16 آذر 1395

برگزاری اولین جلسه ممیزی داخلی در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو

در راستای پیاده سازی استاندارد بین المللی ISO 17025 و GLP اولین جلسه بررسی الزامات فنی و کیفی آزمایشگاه با حضور کارشناسان آزمایشگاه و رئیس آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت برگزار شد.

شنبه 29 آبان 1395
مطالب مفید حوزه دارو

بایدها و نبایدها درباره مصرف گیاهان دارویی

در کشور ما با وجود تمامی فعالیت ها و تحقیقاتی که در زمینه گیاهان ...

مسمومیت

مسمومیت عبارت از اختلال و آسیبی که توسط مواد سمی در دستگاههای مختلف بدن...

دیابت

دیابت یک بیماری مزمن بوده که با کمبود نسبی یا عدم وجود انسولین در بدن مشخص می شود...

راه های پیشگیری از بروز مقاومت علیه آنتی بیوتیک ها

در کشورهای پیشرفته و در حال توسعه استفاده نامناسب، غیر موثر و ناکارآمد از لحاظ اقتصادی...

پوسترمصرف آنتی بیوتیک های تزریقی

نحوه آماده سازی نگهداری و روش صحیح مصرف آنتی بیوتیک های تزریقی

مطالب مفیدحوزه آزمایشگاه

منابع نیترات و نیتریت و اثرات آن بر سلامتی

نیترات و نیتریت در همه جا، محیط زیست، فرآورده های غذایی، سیستمهای فیزیولوژیکی و ...

بررسی فلزات سنگین در آبهای آشامیدنی

اگرچه تعدادی از فلزات سنگین در سلامتی انسان نقش ضروری دارند، اما مصرف بیش از حد آنها تهدیدی برای سلامتی محسوب می شود...

انواع اندیکاتورهای دما- زمان در بسته بندی مواد غذایی

بسته بندی هوشمند تکنولوژی نوینی است ...

بسته بندی تخم مرغ با قابلیت بازیافت سریع

دورانی که ما در آن در حال زندگی هستیم...

افزایش ماندگاری شیر با فناوری نانو

شرکتی در برزیل که در زمینه ...

معرفی معاونت

 تاریخچه معاونت:
 

معاونت غذا و دارو در سال 1385 به منظور نظارت بر دارو و مواد خوراکی ، اشامیدنی –آرایشی و بهداشتی از معاونت درمان جدا گردید و به عنوان یکی از معاونتهای دانشگاه فعالیت های خور را آغاز نمود.

معاونت غذا و دارو کردستان بعنوان یکی از بازو های  اجرائی دانشگاه مسئولیت تامین و ارتقا سلامت و امنیت غذایی ، داروئی و آرایشی و بهداشتی را عهده دار بوده و این ماموریت از طریق ضابطه مند نمودن خدمات ارائه شده در مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی و دارویی، ارایشی و بهداشتی و ارتقاء سطح آگاهی و فرهنگ جامعه در   زمینه غذا و دارو و اطمینان از دسترسی به موقع داروئی مورد نیاز انجام می پذیرد.

مطالب مفید حوزه غذا

باقیمانده آفت کش هادر مواد غذایی:

آفت کش ها به صورت گسترده در صنایع کشاورزی برای جلوگیری از آفات کشاورزی...

زندگی سالم تر با مصرف کمتر "قنـــــد، نمک و چربـــــــــی"

امروزه شاهد افزایش روزافزون مصرف قند و محصولات شیرین هستیم . به تدریج که ذایقه مردم به غذاهای شیرین عادت می کند کارخانجات مواد غذایی نیز روزبه ...

اصلاح الگوی مصرف با نشانگرهای رنگی تغذیه ای

به برچسب های محصولات غذائی که با رنگ های سبز، نارنجی و یا قرمز مشخص شده اند ...

فرآورده های آرایشی و بهداشتی

واردات محصولات آرایشی به ایران از 3 طریق انجام می گیرد ...

روغن ها و چربی ها

روغن ها و چربی ها ضمن تامین انرژی بدن و ویتامین های محلول در چربی وظایف متعددی در فرآیند تولید مواد غذایی و نیز در محصولات غذایی دارند