پایش و پالایش برچسب گذاری

پایش و پالایش برچسب گذاری

بخشنامه مدت زمان ماندگاری دوغ

بخشنامه مدت زمان ماندگاری دوغ

راهنمای درج نشانگرهای تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

راهنمای درج نشانگرهای تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

امتیاز دهی کاربرگ ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs

امتیاز دهی کاربرگ ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs

آخرین اخبار معاونت

برگزاری کارگاه آموزشی کاهش درصد قند های ساده و نمک در فرمولاسیون مواد غذایی

کارگاه آموزشی کاهش درصد قند های ساده و نمک در فرمولاسیون مواد غذایی با حضور کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی و مسئولین فنی واحد های تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سالن کنفرانس ستاد دانشگاه برگزار گردید

شنبه 13 بهمن 1397

برگزاری جلسه آموزشی کارکنان اداره راه و شهرسازی

کارگاه آموزشی آشنایی با برچسب اصالت و نشانگرهای رنگی تغذیه ای توسط کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی جهت آموزش کارمندان اداراه راه و شهرسازی استان برگزار گردید...

شنبه 13 بهمن 1397

برگزاری نهمین جلسه کمیته تجویز منطقی دارو

نهمین جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو در سال 1397...

دوشنبه 1 بهمن 1397

جناب آقای دکتر مهدی پیرصالحی

انتصاب شایسته حضرتعالی به عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو که از مدیران لایق ،دلسوز و فهیم ...

دوشنبه 1 بهمن 1397

برگزاری کارگاه آموزشی راهکارهای کاهش اسیدهای چرب ترانس در صنوف و صنایع غذایی

کارگاه آموزشی با عنوان " کاهش اسیدهای چرب ترانس در صنایع غذایی و صنوف " با موضوعات ساختار اسیدهای چرب، کنترل ایزومر ترانس با تغییر شرایط واکنش هیدروژناسیون و کاتالیزوهای هیدروژناسیون با تدریس دکتر فردین میراحمدی عضو هیئت علمی دانشگاه ...

چهارشنبه 5 دی 1397

برگزاری کارگاه آموزشی یک روزه با عنوان اصول بهداشت در طب سنتی (بومی کردستان )

اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی،سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو با همکاری شرکت شفای کردستان اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی یک روزه با عنوان اصول بهداشت در طب سنتی (بومی کردستان )و تأثیر آن بر روند بهبود بیماران و پیشگیری از بیماری ها جهت ...

چهارشنبه 5 دی 1397

برگزاری کارگاه یک روزه تجویز و مصرف منطقی داروهای گیاهی جهت کادر درمانی بیمارستان قدس

اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی،سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی یک ...

چهارشنبه 5 دی 1397

آموزش نشانگرهای رنگی تغذیه ای ( چراغ راهنمای تغذیه ای ) در مدارس سنندج

کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان با حضور در مدارس...

چهارشنبه 5 دی 1397
مطالب مفید حوزه دارو

آنفلوانزا

آنفلوانزا یک عفونت ویروسی است که همراه با شیوع بیماری های...

نحوه مصرف دارو ها در ضمن روزه داری

با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، برای افرادی که به دلیل ابتلا به بیماری، دارو مصرف می نمایند...

اگر با موارد مسمومیت در خانه یا سفر برخورد کردیم، چه باید بکنیم؟

در مسمومیت های دارویی و شیمیایی باید بدانیم فرد...

مطالب مفیدحوزه آزمایشگاه
تاکنون اطلاعاتی ثبت نشده است.
معرفی معاونت

 تاریخچه معاونت:
 

معاونت غذا و دارو در سال 1385 به منظور نظارت بر دارو و مواد خوراکی ، اشامیدنی –آرایشی و بهداشتی از معاونت درمان جدا گردید و به عنوان یکی از معاونتهای دانشگاه فعالیت های خور را آغاز نمود.

معاونت غذا و دارو کردستان بعنوان یکی از بازو های  اجرائی دانشگاه مسئولیت تامین و ارتقا سلامت و امنیت غذایی ، داروئی و آرایشی و بهداشتی را عهده دار بوده و این ماموریت از طریق ضابطه مند نمودن خدمات ارائه شده در مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی و دارویی، ارایشی و بهداشتی و ارتقاء سطح آگاهی و فرهنگ جامعه در   زمینه غذا و دارو و اطمینان از دسترسی به موقع داروئی مورد نیاز انجام می پذیرد.