پایش و پالایش برچسب گذاری

پایش و پالایش برچسب گذاری

بخشنامه مدت زمان ماندگاری دوغ

بخشنامه مدت زمان ماندگاری دوغ

راهنمای درج نشانگرهای تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

راهنمای درج نشانگرهای تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

امتیاز دهی کاربرگ ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs

امتیاز دهی کاربرگ ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs

آخرین اخبار معاونت

برگزاری کارگاه اصول آشنایی با محصولات تراریخته و باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی

کارگاه اصول آشنایی با محصولات تراریخته و باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی با تدریس آقای مهندس محمد غفوری ( کارشناس ارشد گیاه پزشکی )، کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی ...

شنبه 3 آذر 1397

برگزاری ششمین جلسه کارگروه پیشگیری و مبارزه با قاچاق محصولات سلامت محور دانشگاه علوم پزشکی کردستان در سال 97

ششمین کارگروه پیشگیری و مقابله با محصولات سلامت محور قاچاق در مورخ 26/08/1397 با ریاست دکتر بابک قطبی معاون محترم غذا و دارو و با حضوردبیر کمیسیون برنامه ریزی وهماهنگی ،نظارت بر مبارزه ...

شنبه 3 آذر 1397

مدیریت نظارت بر دارو مخدر معاونت غذا و دارو برگزار کرد

به مناسبت هفته پیشگیری از مسمومیتها، مسئول محترم آموزش تجویز منطقی دارو در بیمارستانهای استان در مورنینگ گروه

پنجشنبه 10 آبان 1397

در هفته پیشگیری از مسمومیتها ، سمینار آموزشی جهت بیماران خاص و دریافت کنندگان شیر خشک های متابولیک

هفته پیشگیری از مسمومیتها ، سمینار آموزشی جهت بیماران خاص و دریافت کنندگان شیر خشک های متابولیک و داروهای خاص، در سالن آمفی تئاتر بیمارستان بعثت سنندج برگزارشد...

پنجشنبه 10 آبان 1397

به مناسبت هفته پیشگیری از مسمومیتها کارگاه آموزشی جهت داوطبان سلامت در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان سنندج برگزارشد

در این کارگاه مدرس محترم معاونت غذا و دارو آقای دکتر ابراهیمی ...

چهارشنبه 9 آبان 1397

کارگاه پیشگیری از مسمومیت های دارویی

کارگاه آموزشی پیشگیری از مسمومیتها با حضو ر گروهها ی پزشکی و پیراپزشکی، داروسازان و پیراپزشکان...

سه‌شنبه 8 آبان 1397

برگزاری کارگاه آموزشی برنامه های پیشنیازی PRPS

کارگاه آموزشی و توجیهی در خصوص ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPS با تدریس مهندس مهدی صفریان و با حضورکارشناسان تخصصی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان و...

یکشنبه 6 آبان 1397

ویژه برنامه آموزشی در مدارس به مناسبت روز جهانی غذا

به مناسبت روز جهانی غذا ،ویژه برنامه آموزشی با حضور کارشناسان معاونت غذا و دارو در....

یکشنبه 6 آبان 1397
مطالب مفید حوزه دارو

نحوه مصرف دارو ها در ضمن روزه داری

با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، برای افرادی که به دلیل ابتلا به بیماری، دارو مصرف می نمایند...

اگر با موارد مسمومیت در خانه یا سفر برخورد کردیم، چه باید بکنیم؟

در مسمومیت های دارویی و شیمیایی باید بدانیم فرد...

مسمومیت دارویی چیست؟

یکی از شایع ترین و ناگوارترین مسمومیت هایی است که بنا به دلایل متعددی،از مصرف بیش از حد داروهای تجویز شده گرفته تا تداخلات دارویی، بروز می کند...

بیماری آنفولانز

یک بیماری حاد تب دار ناشی از ویروس آنفولانزای A و B می باشد...

مطالب مفیدحوزه آزمایشگاه
تاکنون اطلاعاتی ثبت نشده است.
معرفی معاونت

 تاریخچه معاونت:
 

معاونت غذا و دارو در سال 1385 به منظور نظارت بر دارو و مواد خوراکی ، اشامیدنی –آرایشی و بهداشتی از معاونت درمان جدا گردید و به عنوان یکی از معاونتهای دانشگاه فعالیت های خور را آغاز نمود.

معاونت غذا و دارو کردستان بعنوان یکی از بازو های  اجرائی دانشگاه مسئولیت تامین و ارتقا سلامت و امنیت غذایی ، داروئی و آرایشی و بهداشتی را عهده دار بوده و این ماموریت از طریق ضابطه مند نمودن خدمات ارائه شده در مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی و دارویی، ارایشی و بهداشتی و ارتقاء سطح آگاهی و فرهنگ جامعه در   زمینه غذا و دارو و اطمینان از دسترسی به موقع داروئی مورد نیاز انجام می پذیرد.