پایش و پالایش برچسب گذاری

پایش و پالایش برچسب گذاری

بخشنامه مدت زمان ماندگاری دوغ

بخشنامه مدت زمان ماندگاری دوغ

راهنمای درج نشانگرهای تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

راهنمای درج نشانگرهای تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

امتیاز دهی کاربرگ ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs

امتیاز دهی کاربرگ ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs

آخرین اخبار معاونت

برگزاری کارگاه یک روزه تجویز و مصرف منطقی داروهای گیاهی

به منظور افزایش سهم داروهای گیاهی در نسخ پزشکان ، اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های ...

چهارشنبه 17 مرداد 1397

کشف و توقیف بیش از 140 تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته توسط کارشناسان

مدیر نظارت بر فرآورده های خوراکی ،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی گفت ؛ با توجه به اخبار واصله و در پی بازدید ...

چهارشنبه 17 مرداد 1397

برگزاری سومین جلسه کارگروه پیشگیری و مبارزه با قاچاق محصولات سلامت محور دانشگاه

سومین کارگروه پیشگیری و مقابله با محصولات سلامت محور قاچاق با حضور کلیه اعضا در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید...

سه‌شنبه 16 مرداد 1397

برگزاری چهارمین جلسه شورای HSR

چهارمین جلسه شورای HSR با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و دیگر اعضای در محل سالن اجتماعات ...

سه‌شنبه 16 مرداد 1397

برگزاری سومین جلسه کمیته علمی مسئولین فنی

سومین جلسه کمیته علمی مسئولین فنی استان کردستان ،با حضور مدیر نظارت بر ارزیابی فرآورده های خوراکی ،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی ،کارشناسان معاونت ...

سه‌شنبه 16 مرداد 1397

جلسه آموزشی چک لیست جدید برنامه های پیش نیازی (PRPs ) برای مسئولین فنی استان

جلسه آموزشی و توجیهی در خصوص اهمیت ارزیابی برنامه های پیش نیازی (PRPs ) و بررسی تخصصی چک لیست جدید اعلامی از سوی سازمان غذا و دارو در سال 97 با حضور مدیر نظارت ...

دوشنبه 8 مرداد 1397

برگزاری کنفرانس علمی مروری بر مصرف منطقی آنتی بیوتیک ها

کنفرانس علمی یک روزه "مروری بر مصرف منطقی آنتی بیوتیک ها" با هدف بازآموزی کادر پرستاری و با اختصاص امتیاز آموزش مداوم و آموزش کارکنان برای گروه هدف...

دوشنبه 8 مرداد 1397

تشکیل کارگروه تخصصی کشف تقلبات در مواد غذایی

اولین کمیته هماهنگی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی با حضور معاون غذا و دارو، مدیر آزمایشگاه، مدیر نظارت ...

یکشنبه 31 تیر 1397
مطالب مفید حوزه دارو

نحوه مصرف دارو ها در ضمن روزه داری

با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، برای افرادی که به دلیل ابتلا به بیماری، دارو مصرف می نمایند...

اگر با موارد مسمومیت در خانه یا سفر برخورد کردیم، چه باید بکنیم؟

در مسمومیت های دارویی و شیمیایی باید بدانیم فرد...

مسمومیت دارویی چیست؟

یکی از شایع ترین و ناگوارترین مسمومیت هایی است که بنا به دلایل متعددی،از مصرف بیش از حد داروهای تجویز شده گرفته تا تداخلات دارویی، بروز می کند...

بیماری آنفولانز

یک بیماری حاد تب دار ناشی از ویروس آنفولانزای A و B می باشد...

مطالب مفیدحوزه آزمایشگاه
تاکنون اطلاعاتی ثبت نشده است.
معرفی معاونت

 تاریخچه معاونت:
 

معاونت غذا و دارو در سال 1385 به منظور نظارت بر دارو و مواد خوراکی ، اشامیدنی –آرایشی و بهداشتی از معاونت درمان جدا گردید و به عنوان یکی از معاونتهای دانشگاه فعالیت های خور را آغاز نمود.

معاونت غذا و دارو کردستان بعنوان یکی از بازو های  اجرائی دانشگاه مسئولیت تامین و ارتقا سلامت و امنیت غذایی ، داروئی و آرایشی و بهداشتی را عهده دار بوده و این ماموریت از طریق ضابطه مند نمودن خدمات ارائه شده در مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی و دارویی، ارایشی و بهداشتی و ارتقاء سطح آگاهی و فرهنگ جامعه در   زمینه غذا و دارو و اطمینان از دسترسی به موقع داروئی مورد نیاز انجام می پذیرد.