پایش و پالایش برچسب گذاری

پایش و پالایش برچسب گذاری

بخشنامه مدت زمان ماندگاری دوغ

بخشنامه مدت زمان ماندگاری دوغ

راهنمای درج نشانگرهای تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

راهنمای درج نشانگرهای تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

امتیاز دهی کاربرگ ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs

امتیاز دهی کاربرگ ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs

آخرین اخبار معاونت

در گذشت پیشکسوت داروسازی استان، استاد ارجمند، جناب آقای دکتر سید نجم الدین صنوبر طاهایی

در پی خبر خاموش شدن یک شمع نورانی از جامعه داروسازی ...

چهارشنبه 2 اسفند 1396

کارگاه آموزشی فرمولاسیون داروهای تزریقی و استنشاقی ویژه پرستاران

کارگاه آموزشی با موضوع فرمولاسیون داروهای تزریقی و استنشاقی در تاریخ 24/11/96 با حضور پرستاران...

پنجشنبه 26 بهمن 1396

برگزاری دومین جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی داروی بیمارستانی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان

با توجه به اهمیت تجویز و مصرف منطقی دارو و با هدف بررسی چک لیست های دارویی، جلسه ای با حضور پزشکان و داروسازان واحد کمیته تجویز و مصرف منطقی داروی ...

یکشنبه 24 دی 1396

کارگاه آموزشی فرمولاسیون داروهای تزریقی و استنشاقی

کارگاه واحد مراقبت های دارویی در دانشکده پرستاری و مامایی با حضور دانشجویان رشته پرستاری دانشگاه علوم پزشکی...

سه‌شنبه 5 دی 1396

امدادرسانی دارویی و تجهیزات پزشکی به مناطق زلزله زده غرب کشور

با توجه به حوادث ناگوار زلزله غرب کشور، معاونت غذا و دارو، در ساعات اولیه حادثه طی هماهنگی سریع با واحد مراقبت ...

دوشنبه 22 آبان 1396

اعطای نشان ایمنی و سلامت به محصولات تولیدی استان کردستان

در همایش ملی اعطای نشان ایمنی و سلامت که به مناسبت گرامیداشت روزجهانی غذا در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد، واحدهای تولیدی ...

شنبه 29 مهر 1396

برگزاری دومین جلسه ستاد توزیع دارویی دانشگاه

دومین جلسه سال جاری ستاد توزیع دارویی دانشگاه روز پنج شنبه مورخ 20/07/96 با حضور معاون غذا و دارو، مدیر امور دارو و مواد تحت کنترل، مدیران و مسئولین فنی شرکت های پخش استانی ...

شنبه 22 مهر 1396

برگزاری کارگاه آموزشی یک روزه جهت اعضاء صنف عطاری سنندج

در تاریخ 4/7/96 ، اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی،سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو اقدام...

چهارشنبه 12 مهر 1396
مطالب مفید حوزه دارو

اگر با موارد مسمومیت در خانه یا سفر برخورد کردیم، چه باید بکنیم؟

در مسمومیت های دارویی و شیمیایی باید بدانیم فرد...

مسمومیت دارویی چیست؟

یکی از شایع ترین و ناگوارترین مسمومیت هایی است که بنا به دلایل متعددی،از مصرف بیش از حد داروهای تجویز شده گرفته تا تداخلات دارویی، بروز می کند...

بیماری آنفولانز

یک بیماری حاد تب دار ناشی از ویروس آنفولانزای A و B می باشد...

مطالب مفیدحوزه آزمایشگاه
تاکنون اطلاعاتی ثبت نشده است.
معرفی معاونت

 تاریخچه معاونت:
 

معاونت غذا و دارو در سال 1385 به منظور نظارت بر دارو و مواد خوراکی ، اشامیدنی –آرایشی و بهداشتی از معاونت درمان جدا گردید و به عنوان یکی از معاونتهای دانشگاه فعالیت های خور را آغاز نمود.

معاونت غذا و دارو کردستان بعنوان یکی از بازو های  اجرائی دانشگاه مسئولیت تامین و ارتقا سلامت و امنیت غذایی ، داروئی و آرایشی و بهداشتی را عهده دار بوده و این ماموریت از طریق ضابطه مند نمودن خدمات ارائه شده در مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی و دارویی، ارایشی و بهداشتی و ارتقاء سطح آگاهی و فرهنگ جامعه در   زمینه غذا و دارو و اطمینان از دسترسی به موقع داروئی مورد نیاز انجام می پذیرد.