تجهیزات

وظایف بخش
  1. انجام آزمونهای میکروب‌شناسی برروی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی 
  2. کنترل آنتی بیوتیک در لبنیات 
  3. تهیه محیط کشت و معرفهای مورد نیاز 
  4. استریل نمودن وسایل و ظروف مورد نیاز 
  5. ثبت نتایج آزمایشات انجام شده به صورت اتوماسیون 
  6. کنترل و تکرار آزمونها از نظر اعتبار بخشی به جواب آزمونها 
  7. به روز نمودن روشها ود دستورالعملها مطابق استاندارد های جدید 
  8. آموزش مسئولین فنی واحدهای تولیدی 
  9. تدوین SOP دستگاهها و روشهای آزمون 
  10. دفع صحیح پسماندهای میکروبی 
  11. انجام آزمونهای میکروبی مطابق استانداردهای ملی ایران و جدول حد مجاز اداره کل آزمایشگاههای کنترل سازمان غذا و دارو