معاون درمان

آخرین اخبار معاونت

اولین جلسه ستاد استانی نظارت بر تعرفه ها در سال 1396

اولین جلسه ستاد استانی نظارت بر تعرفه ها درتاریخ 96/05/23 با حضور مدیران کل تعزیرات حکومتی استان ، بیمه سلامت ، رئیس شورای هماهنگی نظام پزشکی استان و مدیران سازمان بیمه گر در دفتر معاونت درمان تشکیل گردید.

چهارشنبه 25 مرداد 1396

برگزاری جلسه معارفه اعضای هیئت مدیره هفتمین دوره نظام پزشکی شهرستان سنندج

جلسه معارفه اعضای هیئت مدیره هفتمین دوره نظام پزشکی شهرستان سنندج همزمان با سراسر کشور در سالن اجتماعات ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار شد.

یکشنبه 22 مرداد 1396

کارگاه آموزشی «حمایت تنفسی با تأکید بر کار با دستگاه ونتیلاتور»

کارگاه آموزشی «حمایت تنفسی با تأکید بر کار با دستگاه ونتیلاتور» در روز یک شنبه مورخ 15 مرداد ماه 1396 با همت اداره تجهیزات پزشکی معاونت درمان و با حضور نمایندگان شرکت و جمعی از کارشناسان تجهیزات پزشکی و پرسنل پرستاری و بیهوشی ستادی و مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه ، در محل سالن اجتماعات ستاد دانشگاه برگزار گردید

دوشنبه 16 مرداد 1396