چارت سازمانی

آخرین اخبار معاونت

برگزاری جلسه درمان وپیشگیری سوء مصرف مواد مخدر

در تاریخ 1396/9/03 جلسه درمان و پیشگیری اختلالات سوء مصرف مواد با حضور جناب آقای دکتر قدوسی رئیس محترم اداره اعتیاد وزارت بهداشت وکارشناسان همراه در دفتر معاون درمان برگزار گردید.

چهارشنبه 6 دی 1396

انتصاب دکتر اسعد فتحی پور بعنوان مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان طی ابلاغی دکتر اسعد فتحی پور را بعنوان مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان منصوب نمود.

پنجشنبه 23 آذر 1396

انتصاب دکتر سعدالله اسماعیلی بعنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان دهگلان

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان طی ابلاغی دکتر سعدالله اسماعیلی را بعنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دهگلان منصوب کرد.

پنجشنبه 23 آذر 1396

اعزام تیم پزشکی گروه متخصصین معاونت درمان به مناطق زلزله زده کرمانشاه

یکشنبه 19 آذر 1396

بازدید تیم کارشناسی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی کردستان