شرح وظایف

شرح وظایف واحد تحقیق و توسعه معاونت

وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی: دانشگاه علوم پزشکی کردستان     واحد سازمانی: معاونت درمان دانشگاه
واحد مربوطه: واحد تحقیق و توسعه   عنوان پست/شغل: مسوول واحد تحقیق توسعه

1.  شناسایی مشکلات و مسائل آسیب زا و چالشهای حوزه درمان با همکاری واحدهای تابعه
  2. تدوین برنامه های استراتژیک و عملیاتی معاونت درمان با همکاری واحدهای تابعه.
  3. برنامه ریزی در راستای توسعه کیفی و کمی خدمات درمانی و بهبود کیفیت فرآیندهای درمانی در بیمارستانها و مراکز تابعه معاونت درمان.
  4. تدوین سیاستها و راهکارهای توسعه بخش درمان.
  5. تدوین راهکارهای اجرای بهتر طرح تحول نظام سلامت.
  6. مستندسازی علمی کلیه فعالیتهای انجام شده در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت و فعالیتهای انجام شده در حوزه درمان.
  7. اطلاع رسانی کلیه فعالیتهای انجام شده در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت و فعالیتهای انجام شده در حوزه درمان در قالب وب سایت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان و چاپ گاهنامه.
  8. استقرار و توسعه زیرساختها و فعالیتهای مربوط به HIS با همکاری واحدهای مربوطه.
  9. تدوین شاخصهای عملکردی با همکاری واحدهای تابعه معاونت درمان، دریافت بازخورد در دوره های معین و ارجاع به معاونت درمان جهت اتخاذ تصمیمات لازم.
  10. پیگیری و دریافت بازخوردهای مربوط به شاخصهای بخش درمان از کلیه واحدهای تابعه معاونت درمان و بیمارستانهای استان.
  11. اصلاح چارت تشکیلاتی معاونت درمان.
  12. مهندسی مجدد فرآیندهای کاری حوزه درمان با همکاری واحدهای مربوطه.
  13. تصویب، حمایت و اجرای طرحهای تحقیقاتی کاربردی در حوزه درمان با همکاری کمیته علمی پژوهشی معاونت درمان.
  14. شرکت در جلسات مربوطه با تشخیص معاونت درمان.