درباره معاونت

اخبار معاونت اجتماعی

برگزاری اولین جلسه تخصصی کارگروه سلامت وامنیت غذایی استان در سال 1397در سالن شهدای دولت استانداری کردستان

جلسه کارگروه تخصصی سلامت وامنیت غذایی استان با حضور مدیرکل محترم اموراجتماعی وفرهنگی استانداری وریاست محترم دانشگاه و با شرکت مدیران کل ومعاونین محترم دستگاههای اجرایی استان روز چهارشنبه 13/4/97 در سالن شهدای استانداری برگزار گردید. بنابر تعریف سازمان ملل در سال 1986، امنیت غذایی را دسترسی همه مردم به غذای کافی در تمام اوقات برای داشتن یک جسم سالم می دانند. برای تأمین امنیت غذایی در یک کشور ونظام اجتماعی باید سازمان ها و نهادها با هم همکاری داشته باشند و با هماهنگی یک سازمان متولی امنیت غذایی، بر تولید یا واردات مواد و محصولات غذایی، آموزش و تبلیغ و آگاهی دادن به جامعه و سیاست گذاریهای کلان اقتصادی نقش ایفا کنند. در این جلسه ریاست دانشگاه به اهمیت فوق العاده آب آشامیدنی سالم در سلامتی اشاره نموده ومعاونت اجتماعی دانشگاه به عنوان دبیر کارگروه تخصصی سلامت وامنیت غذایی استان ، موضوع آب آشامیدنی عاری از هرنوع آلودگی شیمیایی را به عنوان دستور کار اصلی جلسه مطرح کرد که اعضای حاضر در جلسه پیرو آن تصمیماتی را اتخاذ و مصوب نمودند .

چهارشنبه 13 تیر 1397

تشکیل اولین جلسه کارگروه پیشگیری از آسیب های اجتماعی در ستاد دانشگاه

راس ساعت 11 صبح مورخه 12/3/97 اولین جلسه کارگروه پیشگیری از آسیب های اجتماعی با حضور ریاست دانشگاه تشکیل شد در این جلسه آقای دکتر واحدی با اشاره به اهمیت تشکیل این کار گروه و لزوم ترویج آموزه های دینی و دیدگاه انسان دوستی ، پیشگیری از بروز و انتشار این آسیب ها را مهم ترین هدف کارگروه عنوان نمودند . در ادامه جلسه اعضای کارگروه پس از بررسی انواع آسیب های اجتماعی مواردی را به تصویب رساندند . از جمله مصوبات تشکیل کمیته های تخصصی کارگروه بود .

چهارشنبه 13 تیر 1397

تعیین اولویتها با توجه به بار بیماریها و جلب حمایت و مشارکت معاونتها

راس ساعت 9 صبح در سالن اجتماعات ستاد دانشگاه جلسه ای با عنوان اتاق فکر تعیین اولویتها با توجه به بار بیماریها و جلب حمایت و مشارکت معاونتها با حضور اعضا ء تشکیل گردید . در ابتدا دکتر کریمی رییس اداره سازمانهای مردم نهاد ضرورت تشکیل اتاق فکر و لزوم وجود این اتاق در برنامه سمنها را بیان نمودند . در این جلسه دستور کار پیشنهادی توسط معاونتها مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت ومصوب گردید جدول اولویت بندی بر اساس بیماریها ، ضرورت ، فوریت و امکان اجرایی شدن تهیه گردیده و جهت نمره دهی به معاونتها ارسال گردد .

سه‌شنبه 12 تیر 1397

برگزاری دومین جلسه شورای پیام گذار سلامت دستگاه ها

عوامل اجتماعی موثر سلامت(Social Determinants of Health,SDH)نظیر وضعیت تغذیه، محیط زیست، محیط کار، فقر، سطح سواد، طبقه اجتماعی، مسکن ، آب، جنسیت، بیکاری، فشارهای روانی، میزان درآمد، حمایت اجتماعی ، آموزش و... از مهم ترین عوامل تعیین کننده اجتماعی سلامت هستند که بسیار بیشتر از عواملی مانند عوامل بیولوژیکی باعث ابتلا به بیماری می شوند و در سلامت انسان نقش کلیدی دارند که اگر نادیده گرفته شوند رسیدن به اهداف سلامتی و برقراری عدالت در سلامت را غیرممکن می سازند.این عوامل، موجب بیش از 50درصد ناخوشی ها، بیماریها و مرگ ومیر در جهان هستند. بر اساس شواهد موجود، عمده بی عدالتی های سلامتی نیز حاصل آثار و تبعات غیر متقارن این عوامل اجتماعی بر سلامت مردم می باشد.بر همین اساس در تاریخ 10تیر 1397 در محل سالن اجتماعات ستاد مرکزی دانشگاه جلسه ای با حضور کارشناسان معاونت اجتماعی و با دعوت از اعضای شورای پیام گذاران ادارات تشکیل گردید . در این جلسه علاوه بر ارائه گزارشی از پیشرفت برنامه جامع سلامت استان و بررسی مصوبات جلسه قبل ، اولویت بندی مداخلات تهیه شده در برنامه جامع سلامت استان کردستان انجام گرفت .

دوشنبه 11 تیر 1397

برگزاری مجمع سلامت در شهرستان مریوان

مجمع سلامت شهرستان مریوان درتاریخ 97/3/28 در محل فرمانداری به ریاست آقای باشی معاون سیاسی امنیتی فرماندار مریوان و با حضور نمایندگان معاونت اجتماعی دانشگاه (دکتر آرام خالدیان و مهندس رضا حق شناس) برگزار شد . در ابتدای جلسه مهندس کریمی سرپرست مرکز بهداشت مریوان اهداف این مجمع را بیان کرد .در ادامه جلسه آقای ایوب غلامی مدیر شبکه مریوان ضمن تشکر از اقدامات حاضرین در جلسه از ایفای نقش ادارات و سازمان ها جهت ارتقای سلامت شهروندان ، قدر دانی نمود و بر اهمیت نقش سایر نهاد ها در سلامت آحاد جامعه با اشاره بر لزوم ارتقای فرهنگ مشارکت های اجتماعی در اعتلای سلامت تاکید نمود. در پایان بیانیه پایانی مجمع ، مانند روال سایر مجامع سلامت شهرستانی ، قرائت و تصویب شد .

سه‌شنبه 29 خرداد 1397

برگزاری مجمع سلامت شهرستان بیجار گروس با گفتمان غالب : " خود مراقبتی در بهداشت روان با رویکرد نشاط اجتماعی "

مجمع سلامت شهرستان بیجار گروس در مورخه 21 خرداد 97 با حضور امام جمعه ، فرماندار ، معاون فرماندار ، اعضای شورای تامین شهرستان ، شورای شهر ، روسا و اساتید دانشگاه ها ، ادارات ، اعضای سمن ها ، فعالین فضای مجازی و عرصه خبر و گروهی از خیرین و تعدادی از کارشناسان و صاحب نظران در محل سالن اجتماعات امیر نظام برگزار شد .

سه‌شنبه 22 خرداد 1397

ادامه برگزاری جلسات شهرستانی مجامع سلامت

شهرستان سقز در تاریخ 20 خرداد 97 مطابق برنامه زمان بندی انجام شده توسط معاونت اجتماعی ، اقدام به برگزاری مجمع شهرستانی سلامت نمود

سه‌شنبه 22 خرداد 1397

مجمع سلامت شهرستان سرو آباد درروز یکشنبه مورخه 6/3/97 به ریاست معاون فرماندار و با حضور نمایندگانی از معاونت اجتماعی دانشگاه و مدعوین مجمع از دستگاههای دولتی و غیر دولتی،امام جماعت شهرستان، نمایندگان سمن ها و همچنین خیرین در سالن جلسات فرمانداری شهرستان برگزار شد .

در این مجمع ، معاون فرماندار شهرستان ضمن استقبال از برگزاری مجمع بر همکاری تمام ادارات دولتی و غیر دولتی و اقشار جامعه در ارتقای سلامت تاکید نمودند. در ادامه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرو آباد نیز با ذکر اهداف برگزاری مجمع، حمایت دستگاههای دولتی و غیر دولتی را در ارتقای سلامت شهرستان خواستار شدند. در همین راستا رییس مرکز بهداشت شهرستان سرو آباد نیز در خصوص مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت مطالب مبسوطی را ارایه نمودند. در ادامه امام جماعت شهرستان سرو آباد نیز به ایراد سخنانی در خصوص اهمیت سلامت در دین مبین اسلام پرداختند و انتظارات خود را از مسوولین برای ارتقای سطح سلامت شهرستان بیان نمودند

دوشنبه 7 خرداد 1397