عملکرد گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت مریوان در هفته اول اجرای برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان

1403/12/20
تعداد بازدید :130

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان مریوان، روز دوشنبه مورخ 20 اسفند ماه1403 مهندس فرید شریفی رئیس مرکز بهداشت ضمن تشریح عملکرد گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت در اجرای برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان گفت :

 با اجرای برنامه سلامت نوروزی و رمضان، بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت مریوان از آغاز اجرای برنامه (11 اسفند ماه 1403) مقدار 5732 کیلوگرم انواع مواد خوراکی، نوشیدنی و آشامیدنی در سطح شهرستان  مریوان توسط  بازرسان بهداشت کشف، ضبط و جمع آوری شده است.

وی افزود: تعداد 27 نفر بازرس بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی و رمضان فعالیت دارند و در این مدت 1183 مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی صورت گرفته  و 73 مورد نمونه برداری از آب و مواد غذایی  انجام شده است و مقدار 5732 کیلوگرم مواد غذایی غیر بهداشتی و ناسالم کشف و ضبط شد که در این راستا  20 واحد صنفی متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند و 3  واحد متخلف با مشارکت مراجع قضایی پلمپ شده اند.

رئیس مرکز بهداشت مریوان در پایان خاطر نشان کرد که این طرح تا 15 فروردین ماه 1404 ادامه دارد و از شهروندان درخواست نمود مواد خوراکی مورد نیاز خود را از فروشگاههای معتبر تهیه نموده واز خرید در واحدهای غیر مجاز و دستفروشان دوره گرد خوداری نمایند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی به سامانه 190 گزارش نمایند.  

سامانه های دانشگاه