مدیر نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو، دانشگاه علوم پزشکی کردستان، گفت: در راستای حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروزی، طرح تشدید نظارت های خود را در ایام نوروز 1404 به اجرا گذاشته است.
مهندس شهاب قصری مدیر نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو، اظهار کرد: در این طرح که از 25 اسفند 1403 تا 5 فروردین 1404 به اجرا درآمد، بازرسان این معاونت 449 مورد بازدید از مراکز تحت نظارت در سطح استان کردستان انجام دادند.
وی افزود: 84 مورد بازرسی از کارخانه های تولیدی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، 98 مورد بازرسی از مراکز عرضه مواد غذایی و بهداشتی، 254 مورد بازدید از داروخانه های روزانه و شبانه روزی، 8 مورد بازرسی از داروخانه های تأمین کننده شیر خشک های یارانه ای و رژیمی و همچنین بازدید از واحدهای تجهیزات بیمارستانی در شهرستان های سقز، بانه، مریوان، قروه و دهگلان انجام شده است.
مهندس قصری در ادامه با اشاره به اینکه 839 قلم محصولات غذایی و بهداشتی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی توقیف شد، بیان کرد: 49 آزمایش بر روی موارد مشکوک در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی انجام گرفت.
وی تصریح کرد: طی این مدت به 151 تماس تلفنی با سامانه 190 پاسخ داده شد.
مدیر نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو هدف از اجرای این طرح نظارت بر اجرای صحیح دستورالعمل های بهداشتی، بررسی شرایط خطوط تولید محصولات تولیدی، نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی و بسته بندی محصولات آرایشی و بهداشتی، نظارت بر نحوه خدمات رسانی داروخانه ها و بیمارستان ها، نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی و کنترل برچسب گذاری محصولات غذایی و بهداشتی در سطح عرضه، عنوان کرد.
افراد آنلاین | 0 |
بازدید صفحه جاری | 7 |
تاریخ بروز رسانی | 1403/04/12 |
بازدید امروز | 148 |
بازدید دیروز | 146 |
بازدید کل | 47739 |