درمان بیماران سکته مغزی در بیمارستان کوثر سنندج

1403/08/09
تعداد بازدید :370

سوپروایزر اورژانس بیمارستان کوثر با اشاره به اینکه فعالیت بخش مراقبت های ویژه سکته حاد مغزی"icu استروک" در این بیمارستان نقش مهمی در جهت نجات این بیماران دارد، گفت:وجود یک بخش اختصاصی، مستقل و مجهز، باعث جلوگیری از هدر رفت زمان در درمان سکته‌های مغزی می‌شود که در شش ماهه اول سال سالجاری ۱۴۱ بیمار در این بخش بستری شده اند.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان مرضیه امین توکلی به مناسبت روز جهانی سکته مغزی با اشاره به اینکه بیماران بستری شده در این بخش بین رنج سنی ۵۰ تا ۷۵ سال بوده اند، اظهار کرد:بسیاری از ناتوانی‌های جسمی حاصل سکته های مغزی است که به علت دیر رسیدن بیماران به مراکز درمانی روی می‌دهد اما به محض رسیدن بیمار به بیمارستان کوثر سریعا کد ۷۲۴ اعلام و اعضای این کد شامل پزشک متخصص طب اورژانس، پرستار تریاژ، پرستار بخش استروک و کمک پرستار ارائه خدمات درمانی را به جهت جلوگیری از هدر رفتن زمان شروع خواهند کرد.

به گفته وی مریض بلافاصله به جهت روند تشخیصی به واحد سی تی اسکن منتقل می‌شود و بعد از تایید طب اورژانس برای ابتلای قطعی بیمار به سکته مغزی در بخش icu استروک به مدت ۲۴ بستری و بعد به بخش منتقل خواهد شد. اگر بیماران، تا کمتر از چهار ساعت و نیم پس از بروز علایم سکته به مراکز درمانی مراجعه کنند، عوارض ناشی از سکته به حداقل خواهد رسید.

سوپروایزراورژانس بیمارستان کوثر سنندج تاکید کرد: پزشک متخصص نورولوژی در کمترین زمان ممکن به ویزیت و ارائه خدمات دارویی و درمانی خواهد پرداخت که از جمله داروهای مهم برای درمان این بیماری می‌توان به آلتپلاز اشاره کرد. این دارو باعث حل شدن لخته در مسیر خونرسانی رگ ها می‌شود تا عارضه ایجاد شده برای بیمار رفع شود.

امین توکلی همچنین افزود: بیمارانی که دچار سکته حاد مغزی نشده باشند هم توسط نوروژولیست روند درمانی را طی خواهند کرد تا شرایط کاملا پایداری را پیدا کنند. همچنین باید توجه داشت که شروع درمان دارویی برای بیماران مبتلا به سکته حاد مغزی که دچار خونریزی قبلی، سابقه جراحی قبلی و سن بالای ۷۵ سال دارند کنترا اندیسکاسیون دارد.

به گفته وی زمان طلایی برای نجات بیمار ۴ ساعت و نیم است و مهم ترین علائم آن، اختلال درتکلم، تاری دید، فلج ناگهانی قسمتی از بدن، عدم تعادل و سردرد همراه با استفراغ می باشد.

سوپروایزر اورژانس بیمارستان کوثر سنندج از کامل بودن تجهیزات و امکانات در این بیمارستان برای ارائه خدمات درمانی به بیماران خبرداد و گفت‌: این بخش با بهره گیری از امکانات ویژه ای نظیر تخت های مناسب، مانیتورینگ قلبی، دستگاه ساکشن، ونتیلاتور، دستگاه نوار قلب، الکتروشوک، ترالی احیا و همچنین ارائه سریع خدمات تشخیصی از جمله سی تی اسکن و ام آر آی فعال به درمان کامل این بیماران می پردازد.

سامانه های دانشگاه